net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Moto Morini Corsaro 1200

Η Moto Morini Corsaro 1200

Η Moto Morini Corsaro 1200

Η Moto Morini Corsaro 1200

EICMA: Moto Morini Corsaro 1200

H Moto Morini παρουσίασε το νέο Corsaro 1200 στην έκθεση της EICMA, το οποίο είναι σημαντικά ανανεωμένο και εξοπλισμένο με τα σύγχρονα ηλεκτρονικά.

 
Λίγο πριν την EICMA, η Moto Morini είχε δημοσιεύσει μια εικόνα-teaser, σχετικά με την επιστροφή της με νέο μοντέλο. Λοιπόν, το μοντέλο αυτό είναι η Corsaro 1200, που βλέπετε στις παραπάνω φωτογραφίες!

Η νέα μοτοσυκλέτα, η οποία ονομαστικά αναφέρεται στην θρυλική Corsarino ZZ του 1965, είναι «εξολοκλήρου κατασκευασμένη στην Ιταλία», σύμφωνα με την Moto Morini, η οποία δηλώνει ότι ακόμα και το τελευταίο εξάρτημά της προέρχεται από το εσωτερικό της χώρας.

Η Corsaro 1200 ξεχωρίζει για το επιθετικό της look, το οποίο τονίζεται από τον διπλό προβολέα εμπρός, ενώ είναι εξοπλισμένη με το σύστημα ABS 9.1 της Bosch. Επιπλέον, το μοντέλο φέρει συμπλέκτη ολίσθησης, ηλεκτρονικό quickshifter και είναι χτισμένο πάνω σε ένα ατσάλινο πλαίσιο trellis. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα ανεστραμμένο πηρούνι εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ είναι πλήρως ρυθμιζόμενες.

Στα φρένα ξεχωρίζουν οι δαγκάνες της Brembo εμπρός, που συνεργάζονται με δίσκους 320 χιλιοστών. Το μοντέλο σχεδιάζεται να βγει στην αγορά την άνοιξη του 2017. 
 

 

MOTO MORINI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ