Αυτό πιθανότατα θα είναι το Daytona X310...

ενώ αυτό, το R310.

Είναι αυτά τα νέα Daytona R/X 310;

Στο δελτίο τύπου της, η Γκοργκόλης Α.Ε. κάνει λόγο για δύο νέες μοτοσυκλέτες από την Daytona στα 310 κ.εκ. και εμείς σας εξασφαλίζουμε πρώτοι, τις πρώτες φωτογραφίες που τα απεικονίζουν!

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

Η Daytona, πέρσι, συνεργάστηκε για  πρώτη φορά με την Zontes χαρίζοντάς μας το R-250, μια απόλυτα εντυπωσιακή και οικονομική, naked μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού. Διαβάζοντας το δελτίο τύπου της Γκοργκόλης Α.Ε., διαβάσαμε για δύο νέες μοτοσυκλέτες από την Daytona και την Zontes, στα 310 κυβικά, οι οποίες θα παρουσιαστούν στην έκθεση μοτοσυκλέτας… Τι ακριβώς είναι αυτές λοιπόν;

Εμείς «ψαχτήκαμε» λιγάκι λοιπόν και σας παρουσιάζουμε πρώτοι στην Ελλάδα, σε αποκλειστικότητα, δύο φωτογραφίες οι οποίες, κατά πάσα  πιθανότητα, απεικονίζουν τις δύο νέες μοτοσυκλέτες της Daytona, οι οποίες θα λέγονται X310 και R310.

To πρώτο από τα δύο μοντέλα, ονόματι Χ310 είναι μία «ντυμένη» πολυχρηστική μοτοσυκλέτα έτοιμη για όλα! Όπως βλέπετε στην εικόνα, μιλάμε για μια πανέμορφη σχεδίαση, για δυνατότητες… τουρισμού και  όχι μόνο και για μια άκρως ανταγωνιστική τιμή, στα 3.995 ευρώ!  

Αντίστοιχα, η R310 είναι μια naked μοτοσυκλέτα στο ύφος της R-250, με μεγαλύτερου κυβισμού μοτέρ αλλά την ίδια φιλοσοφία. Και πάλι μιλάμε για σχεδίαση που ελκύει το μάτι, ενώ το μοντέλο θα γίνει διαθέσιμο στα 3.695 ευρώ.

Πως σας φαίνονται; Οι δύο μοτοσυκλέτες θα βρίσκονται στην έκθεση μοτοσυκλέτας, τις επόμενες ημέρες και εμείς ήδη μπορούμε να πούμε, ότι πρόκειται για δύο μοντέλα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του κοινού, φέρνοντας νέα δεδομένα στο χώρο των οικονομικών μοτοσυκλετών.