Θυμίζει την προηγούμενη γενιά των Panigale

Είναι αυτή η νέα V4 supersport της Ducati;

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει κατακλίσει το διαδίκτυο και έχει βάλει σε σκέψεις τον κόσμο της μοτοσυκλέτας και ιδιαίτερα τους οπαδούς της Ιταλικής φίρμας. Είναι όντως αυτή η νέα supersport μοτοσυκλέτα της Ducati;

Ξέρουμε σίγουρα ότι ο νέος V4 κινητήρας, θα παρουσιαστεί την Πέμπτη στην πίστα του Misano, όμως πέρα από κατασκοπευτικές φωτογραφίες μιας μαύρης μοτοσυκλέτας, δεν είχαμε εικόνα του supersport μοντέλου στο οποίο θα φορεθεί. Η συγκεκριμένη φωτογραφία, έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει συζητήσεις, αφού κανείς δεν γνωρίζει αν είναι πραγματική.

Το φαίρινγκ θυμίζει έντονα αυτό της προηγούμενης γενιάς V2 Panigale, αλλά υπάρχουν αλλαγές. Εσοχές στη μούρη της μοτοσυκλέτας φαίνεται να διοχετεύουν αέρα με συγκεκριμένο τρόπο, είτε για την ψύξη του κινητήρα, είτε για τη βελτίωση της αεροδυναμικής. Η απουσία παραδοσιακού πλαισίου παραμένει, με το υποπλαίσιο να στηρίζεται στους πίσω κυλίνδρους. Η εξάτμιση μοιάζει με αυτή του δικύλινδρου μοντέλου, αλλά πλέον έχουμε δύο σωλήνες να περνάνε κάτω από τη σέλα του αναβάτη, αντί για έναν. Το καπάκι από μαγνήσιο που φαίνεται στα κάρτερ του κινητήρα, θα ξέρουμε σε λίγες ημέρες αν πράγματι ανήκει στον καινούργιο V4.

Το αν αυτή η φωτογραφία είναι αληθινή ή όχι θα το μάθουμε με σιγουριά τον Νοέμβριο, στην έκθεση του Milano, όπου θα παρουσιαστεί η νέα μοτοσυκλέτα.