net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο εκκεντροφόρος της Uma Racing βελτιώνει την απόδοση του κινητήρα του παπιού σας χωρίς να επηρεάζει την αξιοπιστία του.

Εκκεντροφόρος Uma Racing για Honda Astrea

Βελτιώστε την απόδοση του παπιού σας με τον εκκεντροφόρο της Uma Racing. Ο εκκεντροφόρος της Uma Racing αυξάνει την ισχύ και την ροπή του κινητήρα χωρίς να μειώνει την αξιοπιστία του.

 
Ο εκκεντροφόρος της Uma Racing συνοδεύεται από κοκοράκια Roller της ίδιας φυσικά εταιρίας. Ο συγκεκριμένος τύπος χρησιμοποιείται ευρέως στους αγώνες και σε σχέση με ένα συμβατικό κοκοράκι μειώνει σημαντικά τις τριβές ενώ αυξάνει παράλληλα την ευστροφία του κινητήρα. Το προϊόν της Uma Racing θα το βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Αντιπρόσωπος της Uma Racing στην Ελλάδα είναι η Mototrade Mavridis. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2394023669 και στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας. 

H Uma Racing είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής βελτιωτικών εξαρτημάτων στην Μαλαισία και αποτελεί θυγατρική εταιρία της Racing Boy. Σκοπός της είναι να σχεδιάζει και να κατασκευάζει είδη βελτίωσης υψηλών προδιαγραφών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για καθημερινή χρήση χωρίς να επηρεάζουν την αξιοπιστία των κινητήρων. Τα εν λόγω προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε αγωνιστική χρήση. Η UMA Racing συμμετέχει φυσικά και στους αγώνες και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα με παπιά της Μαλαισίας, Petronas Cubprix. Τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ