Ένα Honda MSX για λάτρεις του Marquez

Όταν η αγάπη σου για την Honda και τον Marquez πάνε σε… άλλο επίπεδο! Δείτε το νέο δημιούργημα της Tyga…

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Σας αρέσει το Honda MSX125 ή όπως αλλιώς απλά λέγεται… μπόμπος; Δεν είστε οι μόνοι, εκατομμύρια αναβατών αρέσκονται στο Mini bike της Honda, σε βαθμό υστερίας. Αγαπάτε τον Marc Marquez; Η απάντηση είναι «ως άνω». Τα ίδια «αισθήματα» τρέφει και η TYGA, η γνωστή εταιρεία βελτιώσεων, τόσο για την Big-H όσο και για τον Ισπανό πολυπρωταθλητή. Και αποφάσισε να τα συνδυάσει σε ένα πακέτο customizing, για το Honda MSX.



Καθώς το MSX125 έχει τύχει ευρείας αποδοχής από τους customizers παγκοσμίως, δεν ήταν έκπληξη που η TYGA, που έχει ασχοληθεί εκτενώς με μοντέλα της Honda, ασχολήθηκε και με αυτό. Το MSX 125 που βλέπετε στις εικόνες έγινε πραγματικότητα μέσω ενός βρετανού αντιπρόσωπου, που το «έντυσε» με το υπερπλήρες σετ μερών και αξεσουάρ της TYGA. Το σετ περιλαμβάνει ολόκληρο το κοστούμι, με καρίνα, εμπρός μέρος αλλά και μονοκόμματο κάλυμμα ρεζερβουάρ-βάση σέλας-ουρά!

Επίσης, νέα κλιπ-όν μαρσπιέ και μια μονή σέλα είναι μέρος του κιτ, το οποίο ολοκληρώνει και μια εξάτμιση. Ωστόσο, η μετατροπή δεν σταματά εκεί… Για όποιον θέλει, υπάρχει διαθέσιμο ένα ακόμη πιο πλήρες κιτ, το οποίο περιλαμβάνει: αμορτισέρ Ohlins, νέο ψαλίδι, νέα φρένα με δαγκάνες Brembo και σωληνάκια υψηλής πίεσης και μια διαφορετική εξάτμιση, ενώ ο κινητήρας λαμβάνει επίσης εσωτερικές αλλαγές για αύξηση ισχύος!



Πως σας φαίνεται; Μικρό στο μάτι αλλά μόνο… εκεί, το MSX αυτό μπορεί να ήταν το καλύτερο δώρο για έναν φίλο της Honda και του Marquez!