Ένα X-ADV...σαν Cub!

Ένα μοναδικό δημιούργημα, που συνδυάζει το μοντέρνο Honda X-ADV με το στυλ του θρυλικού Cub! Πως σας φαίνεται;

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Τι θα γινόταν αν παίρναμε ένα Honda Ζ5 Cub και του δίναμε να φάει ένα από τα… μπισκότα της «Αλίκης στην χώρα των θαυμάτων», τα οποία είχαν μεγεθυντική δράση; Κατά πάσα πιθανότητα, το αποτέλεσμα θα ήταν κάτι σαν αυτό που βλέπετε μπροστά σας. Το συγκεκριμένο δίκυκλο είναι ένα Honda X-ADV, ριζικά μεταμορφωμένο στην εμφάνιση.

Όλα ξεκίνησαν πέρσι τον Ιούνιο, όταν ένα X-ADV έπεσε στα χέρια του Filippo Bassolihe και της ομάδας του, της Deus ex Machina. Ο πρώτος κανόνας ήταν ο εξής: Οι τροχοί, το πλαίσιο, ο κινητήρας και τα όργανα θα παρέμεναν  ίδια. Το να αλλάξεις ριζικά, όμως, μια μοτοσυκλέτα δίνοντας της την μορφή ενός scooter, κλεισμένο εξολοκλήρου με fairing, δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Το «κοστούμι» της νέας δημιουγίας είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από ανθρακόνημα. Όπως βλέπετε στις φωτό, το κοστούμι καλύπτει το μοντέλο εξολοκλήρου και είναι φινιρισμένο στην τριχρωμία, που κοσμούσε και το Cub, από την Kaos Design. Μάλιστα, η ομάδα λέει ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολο να φτιαχτεί το συγκεκριμένο κοστούμι, προκειμένου κάθε καμπύλη, κάθε γωνία και ευθεία να εφαρμόζει τέλεια και να θυμίζει το Cub.

Οι ακτινωτοί τροχοί του X-ADV παρέμειναν στη θέση τους αλλά φινιρίστηκαν σε λευκό, ενώ το πιρούνι απέκτησε δύο μπλε «φυσούνες» για την προστασία του εκτός δρόμου. Το αποτέλεσμα είναι ξεχωριστό και αξίζει την προσοχή σας…