Μετατροπή με απίστευτη προσοχή στην λεπτομέρεια!

Μετατροπή με απίστευτη προσοχή στην λεπτομέρεια!

Ένα Yamaha R3 ντυμένο…MV Agusta

Μεταμόρφωση! Δείτε αυτό το ενδιαφέρον Yamaha R3 το οποίο ντύθηκε…MV Agusta F3. Θα κάνατε κάτι αντίστοιχο;

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Η μοτοσυκλέτα που βλέπετε βρίσκεται στην Ινδία και είναι ιδιοκτησία του αναβάτη Manoj Kumar. Ο αναβάτης φαίνεται ότι ήθελε να χαρεί τις εμφανισιακές… αρετές μίας MV Agusta F3 και για αυτό προέβη σε αυτή την μεγάλη μετατροπή που βλέπετε.

Φίλος των sportbikes, o Kumar αποφάσισε να συνδυάσει την δική του Yamaha R3 με τα χρώματα και την εμφάνιση μίας MV Agusta F3, ξαναβάφοντας εξολοκλήρου την μοτοσυκλέτα. Η μπλε R3 του λοιπόν απέκτησε τις Ιταλικές αποχρώσεις του κόκκινου, του λευκού και του πράσινου. Στην αρχή ο Kumar ήθελε να ολοκληρώσει την δουλειά με μεμβράνες, αλλά δεν έμεινε ικανοποιημένος και έτσι το R3 βάφτηκε από την αρχή.

Ο αναβάτης δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς έβαψε ασημί τις δαγκάνες των φρένων και γυαλιστερούς μαύρους τους τροχούς, αλλά και αντικατέστησε τις μανέτες, τα σωληνάκια των φρένων, τα αντίβαρα και το εμπρός φτερό, προσθέτοντας και προφυλακτήρα ψυγείου και μανιτάρια αξόνων.

Μηχανικές μετατροπές δεν έγιναν, αν και ο Kumar δήλωσε ότι θα ήθελε να φτάσει τον μικρό δικύλινδρο στο…2ο στάδιο! Πως σας φαίνεται το αποτέλεσμα; Αξίζει να αναφέρουμε την χαοτική διαφορά μεταξύ Ινδίας και Ευρώπης στο οικονομικό κομμάτι, καθώς η μετατροπή αυτή διήρκησε 20 ημέρες και στοίχισε 23.000 ρουπία, ανάλογα με περίπου…230 ευρώ!