Οι Claudio Domenicali και Andrea Gnassi, μπροστά στην ειδική Ducati Monster 797.

Ένα «τέρας» για το Rimini

Ένα μοναδικό, ιδιαίτερο Ducati 797 δημιούργησε ο καλλιτέχνης Aldo Drudi, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την ιταλική πόλη και φιλοδοξεί να γίνει μια «κινούμενη διαφήμιση».

Η Ducati, σε συνεργασία με τον Aldi Drudi –ο καλλιτέχνης ο οποίος είναι πίσω από τα κράνη του Valentino Rossi- δημιούργησαμ μια ιδιαίτερη μοτοσυκλέτα, την οποία και αφιέρωσαν στην Ιταλική πόλη του Rimini. Βάση του έργου τους, μια Ducati Monster 797, η οποία και δωρίστηκε από τον Claudio Domenicali στον δήμαρχο του Rimini, Andrea Gnassi.

Τι κάνει την μοτοσυκλέτα τόσο ξεχωριστή; Σύμφωνα με τον Drudi, επάνω στην μοτοσυκλέτα έχουν συγκεντρωθεί τα λογότυπα από όλα τα τουριστικά σημεία της πόλης: σε αυτά περιλαμβάνονται ονομασίες ξενοδοχείων, κέντρων τουρισμού, διάσημων νυχτερινών μαγαζιών διασκέδασης και πολλά άλλα, συνδυασμένα σε ένα γραφικό που σκεπάζει το ρεζερβουάρ και το εμπρός φτερό.

Η παράδοση της μοτοσυκλέτας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Ιουλίου, όπου ο ίδιος ο Claudio Domenicali έδωσε τα κλειδιά της στον Andrea Gnassi, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την μοτοσυκλέτα ως «μια κινούμενη διαφήμιση» για το Rimini. H κίνηση αυτή αποτελεί το τελευταίο μέρος μια στρατηγικής συνεργασίας, μεταξύ της Ιταλικής εταιρείας μοτοσυκλετών και της τουριστικής πόλης, η οποία μεταξύ άλλων περιελάμβανε και την τεράστια εκδήλωση της World Ducati Week.