Εμφάνιση γεμάτη επιθετικότητα και τσαμπουκά!

Ένα θεότρελο BMW RnineT

Τροποποιημένο μέχρι… μη αναγνωρίσεως, αυτό το R nineT είναι ίσως το πιο ακραίο που έχουμε δει.

Το BMW R nineT έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από τους απανταχού customizers, οι οποίοι έχουν παρουσιάσει σχεδόν κάθε ιδέα, με βάση ένα τέτοιο μοντέλο. Όμως οφείλουμε να πούμε ότι, μάλλον, η συγκεκριμένη R nineT από την Wunderlich παίρνει το βραβείο… παράνοιας στην τροποποίηση, καθώς έχει μεταμορφωθεί σε τεράστια έκταση.

Βαφτισμένο «Husky» από τους δημιουργούς της, το εικονιζόμενο R nineT θα συμμετέχει σε αγώνα στο χιόνι, που θα γίνει στην Ιταλία. Η πιο προφανής μετατροπή είναι, όπως βλέπετε, το πίσω ψαλίδι, το οποίο έχει αντικαταστήσει το paralever, ενώ ο άξονας μετάδοσης είναι σε κοινή θέα.

Ακόμα, η εξάτμιση είναι τελείως διαφορετική, περασμένη πάνω από τους κυλίνδρους και τυλιγμένη σε θερμική ασπίδα, ενώ για κάποιο λόγο οι βελτιωτές αποφάσισαν να τοποθετήσουν δύο ζευγάρια…rollers στην μοτοσυκλέτα, πίσω από την σέλα. Τα τερατώδη ελαστικά με τα καρφιά και τα ειδικά πέλματα έχουν επιλεγεί, ειδικά για τον συγκεκριμένο αγώνα, ο οποίος θα περιλαμβάνει ανάβαση σε διαδρομή σκι!

Ο κινητήρας φαίνεται να έχει εξοπλιστεί με νέα φίλτρα αέρα, αλλά όχι με κάποια άλλη βελτίωση, τουλάχιστον εξωτερικά. Όπως και να έχει, μιλάμε για μια τροποποίηση που… βγάζει μάτια!