Στη συσκευασία περιλαμβάνονται ανταλλακτικά μαξιλαράκια μικροφώνου.

Tοποθετείται εύκολα σε κάθε κράνος.

Κάθε μετακίνηση και μια ξεχωριστή εμπειρία

Για πραγματικά απαιτητικούς αναβάτες!

Η ενδοεπικοινωνία BL100i της Blinc είναι τεχνολογίας Bluetooth 4.0 για ανώτερη επεξεργασία σήματος που προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου, χάρη στην τεχνολογία μείωσης του θορύβου. Απολαύστε κρυστάλλινο ήχο στη μουσική σας, τις κλήσεις, τις οδηγίες του GPS και βιώστε τη συνομιλία με άλλους, σε απόσταση έως 30 μέτρα.

Χάρη στη σχεδίασή του τοποθετείται εύκολα σε κάθε κράνος, αφού η μονάδα ελέγχου, τα ακουστικά και το μικρόφωνο είναι σε ένα κομμάτι, κάνοντας την εγκατάσταση πανεύκολη και γρήγορη. Τα 2 κουμπιά ελέγχου βρίσκονται στο μικρόφωνο και επιτρέπουν στον αναβάτη να αλλάζει ρυθμίσεις εν κινήσει και να ελέγχει από εκεί τη μουσική του. Κάθε πηγή ήχου έχει δική της ρύθμιση της έντασης, ώστε να ρυθμίζονται ανάλογα με τις προτιμήσεις του αναβάτη.

Είναι εφοδιασμένο με μπαταρία λιθίου και μια φόρτιση προσφέρει έως και οκτώ ώρες συνομιλίας και επτά ημέρες αναμονή. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται ανταλλακτικά μαξιλαράκια μικροφώνου σε διάφορα χρώματα. Θα το βρείτε στη μοναδική τιμή των 99 ευρώ.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:

www.papanikolakis.gr
Κλεισθένους 48-50, 15344 Γέρακας
Τηλ. / Φαξ: 2106616016