H νέα ομάδα των Moto GP είναι γεγονός!

Επιβεβαιώνεται η νέα δορυφορική Yamaha ομάδα!

Η νέα ομάδα των Moto GP που είχε κυριαρχήσει στις φήμες είναι πλέον γεγονός, όπως ανακοινώνεται. Δείτε περισσότερα για το πώς και πότε.

Είναι γεγονός. Η Yamaha πλέον θα έχει μια ακόμη ομάδα  στα Moto GP, από το 2019, που θα προέρχεται από την ομάδα της Aspar, που φέτος λέγεται Angel Nieto Team. Η νέα ομάδα φέρεται πως θα λέγεται Angel Nieto SIC Team, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέχρι τώρα και το διαβάζετε πρώτοι στην Ελλάδα, από το Moto Τρίτη. 

Με επίσημη ανακοίνωση της Angel Nieto Team, οι δύο συμμετοχές της ομάδας θα παραχωρηθούν στην πίστα της Sepang, με τον Jorge Martinez Aspar να είναι  ο αθλητικός σύμβουλος της νέας ομάδας. Ωστόσο, ακόμη δεν ανακοινώνεται, το όνομα της Petronas, που έχει ακουστεί έντονα στις φήμες, ως μεγάλος χορηγός.

Μετά από αυτή την ανακοίνωση, η Yamaha επιβεβαίωσε ότι θα δώσει δύο Μ1 μοτοσυκλέτες, στην ομάδα, με αρχική συμφωνία 3 ετών. Περιμένουμε και την τελική ανακοίνωση για την οριστική σύνθεση και ονομασία της ομάδας, ίσως μάλιστα να δούμε και τα χρώματα στις μοτοσυκλέτες. Οι αναβάτες αναμένονται να είναι ο Franco Morbidelli και κάποιο ακόμα όνομα, ενώ ο Dani Pedrosa, που είχε φημολογηθεί έντονα ότι θα συμμετέχει, μάλλον μένει εκτός των σχεδίων. 

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.