Ένα θρυλικό όνομα από την εποχή της "Dolce Vita" κάνει την μεγάλη του επιστροφή!

Επιστρέφει η θρυλική Lambretta!

Το μεγάλο comeback στην αγορά θα κάνει η ιστορική Lambretta, μία από τις σημαντικότερες εταιρείες κατασκευής scooter των προηγούμενων δεκαετιών!

Η πασίγνωστη Lambretta, ένας από τους δύο leaders στην αγορά των σκούτερ τις προηγούμενες δεκαετίες, κάνει δυναμική επιστροφή! Σε μια εποχή που το ρετρό δίκυκλο αγγίζει τον ορισμό της… λατρείας στην παγκόσμια αγορά, η ιστορική ιταλική εταιρεία επιστρέφει με ένα μοντέλο-αναφορά στο ένδοξο παρελθόν της που φυσικά είναι ρετρό, μόνο στην εμφάνισή του!

Ο μύθος της Lambretta ξεκίνησε το 1922, όταν ο Ferdinando Innocenti ίδρυσε την εταιρεία δίνοντάς της το όνομα ενός μυθικού ξωτικού του ποταμού Lambro και εξασφαλίζοντας την συνεργασία με τον Corradino DΆAscanio, εμπνευστή της διαχρονικής Vespa. O ανταγωνισμός μεταξύ Vespa και Lambretta γράφτηκε στις σελίδες της ιστορίας και η Lambretta κέρδισε πολλούς φίλους παγκοσμίως.

Η επιστροφή της εταιρείας οδηγείται από το V-Special, ένα scooter με χαρακτηριστική νοσταλγική εμφάνιση που είναι σχεδιασμένο από τον οίκο Kiska –από την πένα του οποίου προέρχονται τα μοντέλα της KTM, Husqvarna και CFMoto. To V-Special θα γίνει διαθέσιμο αρχικά σε 3 εκδόσεις: τις V50, V125 και V200. Το scooter είναι εξοπλισμένο με δισκόφρενα εμπρός και πίσω, πίσω φωτιστικό LED και όργανα που συνδυάζουν την κλασική σχεδίαση με τις μοντέρνες απεικονίσεις.

Αντιπρόσωπος της Lambretta στην Ελλάδα θα είναι η εταιρεία Motostuff, μια από τις σημαντικότερες στον ελλαδικό χώρο, όσον αφορά τον τομέα των ATV και αποκλειστικό αντιπρόσωπο των Polaris και Arctic Cat. H εταιρεία εδρεύει στην Κερατέα, από όπου και θα διατίθενται αρχικά τα scooters της Lambretta, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και το ευρύτερο δίκτυο συνεργατών της.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε και με την εταιρεία, Λ. Αθηνών-Σουνίου, Πέτα Κερατέας, τηλ. 2299069930 ή να στείλετε e-mail στις διευθύνσεις: info@motostuff.gr και info@muvus.gr