Θέλει να αγωνιστεί σε χωμάτινους αγώνες.

Επιστρέφει στην ενεργό δράση;

Ο Τεξανός αναβάτης σκέφτεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, αλλά μετά από τέσσερα χρόνια αποχής, πιστεύει ότι δεν θα είναι εύκολο.

Ο 33χρονος είχε αγωνιστεί στα MotoGP το διάστημα 2010 – 2012 με την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha μαζί με τον Jorge Lorenzo, μετά από μια εντυπωσιακή χρονιά ως πρωτοεμφανιζόμενος στην Tech 3. Το 2013 βρέθηκε στην Pramac Ducati, ενώ ήταν σε φάση ανάρρωσης από έναν τραυματισμό στον ώμο την προηγούμενη χρονιά. Μια ακόμα πτώση, όμως, στην πίστα της Ινδιανάπολις, τον ανάγκασε ουσιαστικά να αποσυρθεί .

Από τότε δεν έχει αγωνιστεί, αλλά σχεδιάζει να επανέλθει, πολύ πιθανών στο πρωτάθλημα MotoAmerica. Θα είναι δύσκολο όμως να κλείσει ένα συμβόλαιο μετά από τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του: «Έχω κάνει πολλή προπόνηση με χωμάτινες μοτοσυκλέτες τον τελευταίο χρόνο και είμαι σε φόρμα. Για τον λόγο αυτό σκεφτόμαστε τι επιλογές υπάρχουν, αλλά είναι δύσκολο. Απουσιάζω πάνω από τέσσερα χρόνια από τους αγώνες και το να γίνουν όλα με τον τρόπο που θέλω, θα είναι μάλλον δύσκολο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν τόσο πολλά χρήματα στους αγώνες και δεν θα είναι τα πράγματα ίδια σε σχέση με όταν έφυγα. Την επόμενη χρονιά σκέφτομαι να αγωνιστώ επαγγελματικά σε αγώνες με χωμάτινες μοτοσυκλέτες  Δεν σχεδιάζω να επιστρέψω στην άσφαλτο, θα είμαι στο χώμα σε Αμερικάνικο πρωτάθλημα.»