Θα αγωνιστεί ξανά για την Ten Kate Honda.

Επιστρέφει στο WSBK

Η Honda θα επιστρατεύσει ξανά τον Jake Gagne, προκειμένου να αντικαταστήσει τον τραυματία Stefan Bradl στον επόμενο αγώνα του WSBK που θα γίνει στη Γαλλία.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Ο 25χρονος αναβάτης, είχε κάνει φέτος το ντεμπούτο του στην κατηγορία, όταν αγωνίστηκε για λογαριασμό της Honda, ως αντικαταστάτης του αδικοχαμένου Nicky Hayden στη Laguna Seca, όπου τερμάτισε 15ος και στα δυο σκέλη του αγώνα. Η στιγμή που θα τον δούμε ξανά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike, πλησιάζει, αφού θα αντικαταστήσει τον τραυματία Stefan Bradl στον επόμενο αγώνα επί Γαλλικού εδάφους. Ο Bradl τραυμάτισε τον δεξί καρπό του σε μια πτώση στο πρώτο σκέλος του αγώνα στο Portimao, με αποτέλεσμα να μη αγωνιστεί στο δεύτερο, ενώ αύριο θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, χάνοντας έτσι και τον επόμενο αγώνα.

Ο Gagne δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη Honda και όλη την ομάδα που μου δίνουν την ευκαιρία να βρεθώ στο WSBK για δεύτερη φορά. Η συμμετοχή μου στη Laguna Seca, ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και απέκτησα μεγάλη γνώση και εμπειρία εκείνο το Σαββατοκύριακο. Ανυπομονώ για την πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών για να πάρω μια γεύση από τη νέα έκδοση της Fireblade. Η πίστα του Magny-Cours είναι εντελώς νέα για εμένα και ανυπομονώ να μάθω και να βελτιωθώ.»

Ο δοκιμαστής του HRC, Takumi Takahashi, αγωνίστηκε στον προηγούμενο αγώνα στο Portimao και θα αγωνιστεί ξανά για την ομάδα της Ten Kate τον επόμενο μήνα, στη Jerez.