Αυτή είναι η πρώτη καλλιτεχνική εντύπωση! Πως σας φαίνεται;

Έρχεται νέο Honda CB1000R;

Φήμες για την εμφάνιση ενός νέου Honda CB1000R, στην φετινή έκθεση του Μιλάνου, έκαναν την εμφάνισή τους στο Internet, βασιζόμενες στην παρουσίαση της νέας Fireblade πέρσι.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Μετά την εμφάνιση –πέρσι- του νέου Honda CBR1000RR Fireblade, ήταν λογικό πολλοί να περιμένουν ότι θα έρθει και η naked «εκδοχή» του, δηλαδή μια μοτοσυκλέτα βασισμένη στο superbike αλλά φυσικά σε naked μορφή. Φαίνεται, λοιπόν, ότι ίσως και αυτό να είναι ένα πραγματικό σενάριο, όπως υποστηρίζουν φήμες από την ¶πω Ανατολή.

Συγκεκριμένα, εικάζεται ότι η Honda εργάζεται πάνω στο νέο CB1000R, ένα μοντέλο με δεκαετή πλέον παρουσία στην αγορά. Καθώς η μοτοσυκλέτα πλέον είναι αρκετά πίσω, σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα, γίνεται λόγος για ριζικές αλλαγές, που θα ξεκινήσουν από τον κινητήρα. To νέο CB λοιπόν, θα φέρει το μοτέρ της Fireblade, φυσικά διαφορετικά ρυθμισμένο για μικρότερη ισχύ.
Πληροφορίες κάνουν λόγο για «155 ίππους για μία μοτοσυκλέτα κοντά στα 200 κιλά, γεμάτη». Η ισχύς αυτή θα φέρει την νέα μοτοσυκλέτα πιο κοντά στον άμεσο ανταγωνισμό της, όπως το Yamaha MT-10 και το BMW S1000R.

Επιπρόσθετα, περιμένουμε και την ενσωμάτωση μιας πλήρης σουίτας ηλεκτρονικών, στη γραμμή που χάραξε η νέα Fireblade, ενώ θεωρείται βέβαιη και μια μεγάλη σχεδιαστική ανανέωση. Η φωτογραφία αποτελεί την άποψη καλλιτέχνη, η οποία δημοσιεύθηκε σε μέσα ενημέρωσης ανά τον κόσμο. 

Περιμένουμε και περισσότερες –ή και επίσημες- πληροφορίες.