Γενναίο facelift, νέοι προβολείς και ψηφιακή οθόνη TFT.

Έρχονται νέα Tiger

Με ένα teaser video η Triumph επιβεβαιώνει τον ερχομό νέας ανανεωμένης γκάμας Tiger και μας υπόσχεται ότι θα είναι «μεταμορφωμένο».

Στο βίντεο της Triumph δεν διακρίνονται ιδιαίτερες λεπτομέρειες και  μας αφήνει να ρίξουμε μόνο μια γρήγορη ματιά στο νέο Tiger. Υπόσχεται, όμως, ότι θα είναι «μεταμορφωμένο» και θα έχει νέο τρικύλινδρο κινητήρα και τεχνολογία. Η μοτοσυκλέτα εμφανίζεται να κινείται στην άσφαλτο και το χώμα κάτι που μας κάνει να υποθέτουμε ότι θα υπάρχουν διάφορες εκδόσεις του μοντέλου με διαφορετικό προσανατολισμό, όπως ακριβώς συμβαίνει και με την υπάρχουσα γκάμα.

Στο βίντεο διακρίνεται ένας εμπρός τροχός με ακτίνες που ίσως είναι 21 ιντσών σαν αυτόν που χρησιμοποιεί αυτή τη στιγμή το Tiger 800 XCX. Το μεγαλύτερο αδελφάκι του, το Tiger 1200 Explorer XC, διαθέτει εμπρός τροχό 19 ιντσών για αυξημένες εκτός δρόμου ικανότητες.

Τόσο στην έκδοση των 800, όσο και σε αυτή των 1200 κυβικών, θα γίνει ένα γενναίο facelift, ενώ θα αποκτήσουν νέους προβολείς και ψηφιακή οθόνη TFT, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν μικρές βελτιώσεις και στα πλαίσιά τους. Δεν περιμένουμε αλλαγές στην απόδοση των κινητήρων με τα 139 και 95 άλογα για το 1200 και το 800 αντίστοιχα, να παραμένουν. Η επίσημη παρουσίασή τους θα γίνει στην έκθεση του Μιλάνο στις 7 Νοεμβρίου.