Εσύ θα πάρεις μεταχειρισμένη χωρίς να την ελέγξεις;

Δες τώρα πώς θα γλιτώσεις χρήματα με το σύστημα μέτρησης πλαισίου της MotoCert.

Μια επαναστατική υπηρεσία έφτασε στη χώρα μας και σου δίνει πιστοποιημένες απαντήσεις για την κατάσταση της μοτοσυκλέτας σου ή της μεταχειρισμένης που θέλεις να αγοράσεις. Το σύστημα μέτρησης mega-m.a.x της MotoCert μετρά το πλαίσιο, το υποπλαίσιο και το ψαλίδι της μοτοσυκλέτας και ελέγχει για αποκλίσεις από τα νούμερα του κατασκευαστή. Είχες κάποια πτώση και δεν είσαι σίγουρος για το αν επηρεάστηκε το πλαίσιο ή αν έγινε σωστά η επισκευή; Μήπως η μεταχειρισμένη που κοιτάζεις «έχει πάρει»; Έχεις προβλήματα στην οδήγηση της μοτοσυκλέτας σου; Η MotoCert δίνει απαντήσεις. Πρόκειται για το πιο ακριβές σύστημα μέτρησης πλαισίου και γεωμετρίας του κόσμου και διαθέτει μια πλήρως ενημερωμένη βάση δεδομένων, η οποία καλύπτει περισσότερα από 1.300 μοντέλα μοτοσυκλετών και ενημερώνεται αυτόματα μέσω διαδικτύου.



Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα του MotoCert είναι ότι δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογηθεί η μοτοσυκλέτα (ίσως σε ελάχιστες περιπτώσεις να πρέπει να αφαιρεθεί η σέλα), μιας και οι μετρήσεις γίνονται ηλεκτρονικά από κάμερες και λέιζερ. Δεν χρειάζεται κάποιος να οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα σου, αφού οι μετρήσεις γίνονται στατικά στο μονό ή το διπλό σταντ. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα μέτρησης του ίχνους, της γωνίας κάστερ, του μεταξονίου, του μήκος του ψαλιδιού και της απόσταση από το έδαφος, κάτι που θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στους κατόχους αγωνιστικών μοτοσυκλετών. Φέρε τη μοτοσυκλέτα στα μέτρα σου, βελτιστοποίησε τη γεωμετρία της και κάνε την αποτελεσματικότερη μέσα στην πίστα.



Το εμπρός σύστημα ανάρτησης μιας μοτοσυκλέτας είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα εξαρτήματα και είναι ιδιαίτερα ευάλωτο σε περίπτωση πτώσης. Μικρές μεταβολές μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τη συμπεριφορά του δικύκλου και να έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ασφάλεια του αναβάτη. Ο οπτικός έλεγχος δεν είναι αρκετός προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση του πιρουνιού. Χρειάζονται μετρήσεις υψηλής ακρίβειας και μόνο το σύστημα f.e.in της MotoCert μπορεί να τεκμηριώσει και να αποτυπώσει την πραγματική του κατάσταση.   



Παλαιότερα η μέτρηση ενός scooter ήταν χρονοβόρα και δαπανηρή, αφού ήταν σχεδόν πάντα απαραίτητη η αφαίρεση των πλαστικών του. Το σύστημα f.i.x της MotoCert κατασκευάστηκε ειδικά για να κάνει εύκολη τη μέτρηση του πλαισίου και του πιρουνιού του scooter, χωρίς να χρειαστεί καμία αποσυναρμολόγηση. Η επιλογή του σωστού μεταχειρισμένου scooter μπορεί να σε γλυτώσει από μια πανάκριβη επισκευή, το κόστος της οποίας ίσως ξεπερνά την αξία του δικύκλου. Το f.i.x παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το πλαίσιο, τη μονάδα κινητήρα – πιρουνιού και την παραλληλότητα των τροχών.

Οι υπηρεσίες της MotoCert είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμες στην Αττική, αλλά σύντομα θα υπάρξει κάλυψη σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα και Κρήτη. Η όλη διαδικασία χρειάζεται περίπου μια ώρα και μετά την ολοκλήρωση των μετρήσεων δεν ενημερώνεσαι μόνο προφορικά για την κατάσταση της μοτοσυκλέτας ή του scooter, αλλά επίσημα με έγκυρες, γραπτές πιστοποιήσεις. Θέλεις να κάνεις το δίκυκλό σου πιο ασφαλές, πιο διασκεδαστικό και να ανακαλύψεις τα πραγματικά όριά του; Κλείσε σήμερα ραντεβού και μια από τις κινητές μονάδες της MotoCert θα βρεθεί στον συνεργάτη που εσύ έχεις επιλέξει.

Δες εδώ με 1 κλικ το κόστος κάθε υπηρεσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.motocert.gr
e-mail