Η Eva EsseEsse 9

Eva EsseEsse 9

Με την παραγωγή και την ζήτηση των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών να αυξάνεται διαρκώς, η Ιταλική εταιρία εμπλουτίζει τη γκάμα της με ένα scrambler.

Η εταιρία ηλεκτρικών μοτοσυκλετών  Energica επιβεβαίωσε ότι θα προσθέσει ένα νέο μοντέλο στη σειρά της το 2018, το Eva EsseEsse9, το οποίο αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά πέρυσι ως concept.

Βασίζεται στη γυμνή μοτοσυκλέτα της εταιρείας, που ονομάζεται απλώς  Eva, αλλά έχει κατασκευαστεί συνδυάζοντας το στυλ τύπου "scrambler" με ένα ηλεκτρικό  κινητήρα που αποδίδει 108 ίππους. Από τις φωτογραφίες βλέπουμε ότι η μοτοσυκλέτα  διαθέτει  ενιαία σέλα, ακτινικούς  τροχούς με ελαστικά μεικτής χρήσης  και number plates στο πλάι, παραπέμποντας σε παλαιό αγωνιστικό.

Αυτό θα είναι το τρίτο μοντέλο που θα ενταχθεί στη γκάμα της εταιρίας , η οποία  διαθέτει  ήδη το γυμνό Eva και το supersport Ego, που αποδίδει 145hp! Η Energica δήλωσε ότι η τελική έκδοση του Eva EsseEsse9 θα παρουσιαστεί στην έκθεση μοτοσυκλέτας  Eicma του Μιλάνου τον Νοέμβριο και θα φτάσει στην Ευρώπη το επόμενο έτος, εγκαινιάζοντας ένα νέο τμήμα στην εταιρία που θα κατασκευάζει  ηλεκτρικές retro μοτοσικλέτες.