Οι Extreme Trackdays στο καθιερωμένο ραντεβού στην πίστα των Σερρών

Extreme Trackdays: Το Σαββατοκύριακο στις Σέρρες!

Στην μεγαλύτερη πίστα της Ελλάδας, η Extreme Trackdays ανανεώνει το ραντεβού της με τους φίλους της γρήγορης οδήγησης για ένα ακόμα trackday. Δείτε περισσότερα.

Ύστερα από τις ιδιαίτερα επιτυχημένες καλοκαιρινές αποστολές σε Misano και Μugello η EXTREME TRACKDAYS ανακοινώνει την δεύτερή της φετινή εκδήλωση στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου η γνωστή εταιρία θα διοργανώσει στην μεγαλύτερη πίστα της Ελλάδας ολοήμερες οργανωμένες δοκιμές για αναβάτες κάθε επιπέδου.
 
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τέσσερις ομάδες αναβατών για Αρχάριους, Ενδιάμεσους, Προχωρημένους και Αγωνιζόμενους/Εxpert αντίστοιχα. Η κάθε ομάδα θα οδηγήσει στην πίστα 14 session των 20 λεπτών κατά την διάρκεια του διημέρου. Πριν την έναρξη της εκδήλωσης θα διεξαχθεί σεμινάριο επεξήγησης κανόνων ασφαλείας στην πίστα, η παρακολούθηση του οποίου θεωρείται υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες. Ειδική μνεία θα δοθεί στις ομάδες των αρχαρίων και ενδιαμέσων στην διάθεση των οποίων θα υπάρχουν έμπειροι πλοηγοί-εκπαιδευτές που θα επιδείξουν τις σωστές αγωνιστικές γραμμές, θα επιλύσουν οδηγικές απορίες και θα επιτηρήσουν την ασφάλεια των συμμετεχόντων κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην πίστα.
 
Η τοποθέτηση των αναβατών σε κάθε ομάδα θα γίνει βάσει χρονομέτρησης, ενώ θα υπάρχει συγκεκριμένο όριο αναβατών ανά κατηγορία. Θα υπάρξει σεμινάριο με βασικές αρχές οδήγησης καθώς και ανάλυση των επιμέρους δύσκολων σημείων της πίστας από κορυφαίους αγωνιζόμενους αναβάτες. Για όσους δεν διαθέτουν εξοπλισμό, υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης (φόρμα, μπότες, γάντια) σε ποικίλα μεγέθη. Υποχρεωτικός θα είναι και ο τεχνικός έλεγχος των μοτοσυκλετών των συμμετεχόντων που θα πραγματοποιηθεί από τον Κώστα Σκαφίδα, που θα είναι σε θέση να προβεί σε ρύθμιση των αναρτήσεων.
 
Ιδιαίτερα σημαντική θα είναι η παρουσία της Dunlop με τον Νίκο Περιστερά στον ρόλο του τεχνικού ελαστικών. Ο τελευταίος θα διαθέτει μόνο ελαστικά της ανωτέρω εταιρείας, σε ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες ενώ θα είναι σε θέση να δώσει πολύτιμες συμβουλές για τις σωστές πιέσεις, θερμοκρασίες, τρόπο φθοράς κλπ. Τα μικτής χρήσης D212 GP RACER, τα «χαρακτά» αγωνιστικά D 213 GP PRO και τα κορυφαία slick ΚR με τα οποία έχουν γραφτεί οι χρόνοι ρεκόρ στην συγκεκριμένη πίστα θα είναι εκεί! Επαγγελματίες φωτογράφοι θα καλύψουν την δράση εντός πίστας αλλά και στιγμές χαλάρωσης στα πίτς .
 
Υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς μοτοσυκλέτας, ενώ στο θέμα της διαμονής υπάρχουν δύο πακέτα προσφορών (οικονομικό και πολυτελείας). Επισκεφτείτε το σχετικό εδάφιο στην ιστοσελίδα www.extremetrackdays.gr Για περαιτέρω πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής καλέστε στο 6972233094 ή στείλτε email στο sotzaf@techlink.gr