net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αυτή είναι η Fantic Motor Caballero!

Fantic Motor Caballero

Μια scrambler μοτοσυκλέτα από την Fantic Motor, που παρουσιάστηκε στην EICMA και σηματοδοτεί την επιστροφή ενός πολύ σημαντικού ιστορικού μοντέλου.

 
Στην φετινή EICMA, πέρα από την πληθώρα νέων μοντέλων από όλες τις εταιρείες, είδαμε και την επιστροφή κάποιων θρυλικών ονομάτων στο χώρο. Ένα από αυτά τα ονόματα είναι το Fantic Motor Caballero, το οποίο παρουσιάστηκε από την Ιταλική εταιρεία στην μεγάλη έκθεση.
Το νέο μοντέλο έχει ονομαστεί από το θρυλικό, αυθεντικό Caballero του 1969, το οποίο φτιαχνόταν σε τρεις εκδόσεις κυβισμού (50, 100 και 125 κ.εκ.) από την Βενετσιάνικη Fantic Motor. Τώρα, η εταιρεία παρουσίασε δύο προτάσεις κυβισμού στην EICMA -125 και 500 κ.εκ.- ενώ το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο σε ακόμη μία έκδοση 250 κ.εκ.

Τα μοντέλα που παρουσιάστηκαν στην έκθεση έφεραν τροχούς 19 ιντσών εμπρός –μάλιστα, το 125 και πίσω!-, ενώ η αισθητική τους είναι χαρακτηριστική, «ασυμβίβαστη» scrambler με άμεσες αναφορές στο προηγούμενο μοντέλο της εταιρείας.

Οι μοτοσυκλέτες παρουσιάστηκαν σε πρωτότυπη μορφή και δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν θα μπουν στην παραγωγή ή εάν θα τις δούμε στη χώρα μας. 
 

 

??????? ?????? EICMA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ