Ο Alvaro Bautista εν δράσει στην Panigale V4R

Fogarty: Μόνο ο Bautista θα σταματήσει τον Rea

Πολύ υποστηρικτικός απέναντι στο νέο αίμα της Ducati στα Superbikes εμφανίστηκε ο πρώην ρέκορτνμαν νικών Carl Fogarty. Τι δήλωσε ακριβώς;

Ο Carl Fogarty ήταν ο άνθρωπος που είχε το ρεκόρ νικών και τίτλων στα World Superbikes, μέχρι την άφιξη του Jonathan Rea, ο οποίος τον αποκαθήλωσε από το πρώτο ρεκόρ ενώ απειλεί σοβαρά και το δεύτερο! Αγωνιζόμενος με Ducati μοτοσυκλέτες, ο Fogarty μίλησε για το νέο μηχάνημα της κόκκινης εταιρείας, την Panigale V4R, αλλά και τον Alvaro Bautista.

Για τον Ισπανό, ο Fogarty εμφανίστηκε αισιόδοξος εκφράζοντας την στήριξή του: «Ο Bautista είναι ο μόνος που μπορεί να πάρει τον τίτλο από τον Jonathan. Είναι δυνατότερος από τον Chaz. Δεν ξέρω αν είναι τόσο δυνατός ώστε να πάρει όντως τον τίτλο, αλλά είναι δυνατότερος από τον Chaz».

Ο Fogarty μίλησε για την αγωνιστική Panigale V2, η οποία είναι η μόνη μοτοσυκλέτα στην ιστορία της Ducati στα Superbikes, που δεν έχει τίτλο, χωρίς να διστάξει να «κατηγορήσει» τους αναβάτες της Ιταλικής εταιρείας. Είπε συγκεκριμένα: «Οι μοτοσυκλέτες ήταν αρκετά καλές ώστε να κερδίσουν, αλλά όχι οι αναβάτες. Ο Chaz οδήγησε πολύ καλά μια χρονιά, αλλά έκανε πολλά λάθη στο πρώτο μέρος της φετινής σεζόν. Πάρα πολλές πτώσεις.»

«Είναι κρίμα. Για εμένα, η μοτοσυκλέτα τα τελευταία 2 χρόνια ήταν ικανή να κερδίσει το πρωτάθλημα. Οι αναβάτες δεν ήταν σταθεροί και αρκετά γρήγοροι σε κάθε αγώνα.» συμπλήρωσε ο Fogarty. Συμφωνείτε μαζί του;