Fuell: Πρώτη επιτυχία στα fundings

Έπιασε τα λεφτά της… στην κυριολεξία η νέα μάρκα της Buell, που πέτυχε πολύ γρήγορα τους στόχους του αρχικού funding. Δείτε περισσότερα.

Πριν λίγο καιρό, ο Erik Buell ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει 2 ηλεκτρικά δίκυκλα, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα στην βιομηχανία μοτοσυκλέτας αγκαλιάζοντας την ηλεκτροκίνηση. Φαίνεται ότι το εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία, τουλάχιστον σε πρώτο επίπεδο, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Buell με την μάρκα «Fuell» πέτυχε τον στόχο συγκέντρωσης πόρων (fundraising) που έθεσε, ξεπερνώντας τον μάλιστα κατά 387%! Αναμφίβολα μιλάμε για σημαντική επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς την επιφυλακτικότητα που (δικαιολογημένα) το κοινό δείχνει σε οποιαδήποτε τέτοιου είδους ενέργεια.

Ακόμα, τα 40 πρώτα κομμάτια του Fuell Flow, του ηλεκτρικά υποβοηθούμενου ποδηλάτου που παρουσίασε η εταιρεία, πουλήθηκαν επιτυχώς στην τιμή των 2.649 δολαρίων το καθένα (η οποία ήταν ειδική τιμή, σαφώς, και ιδιαίτερα προσιτή μάλιστα). Με δικά μας χρήματα, μιλάμε για περίπου 2.400 ευρώ ανά ποδήλατο.

Τα πρώτα ποδήλατα της Fuell θα παραδοθούν στους νέους ιδιοκτήτες τους, τον Αύγουστο αυτού του έτους.