Η Dainese σε στέλνει στο ράντζο του Rossi

Θέλεις να ζήσεις μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη μοτοσυκλέτες, χώμα και ιστορία και να πάρεις συμβουλές από τον Rossi, τον Morbidelli και τον Marini; Δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στο μοναδικό ταξίδι της Dainese.

Το φημισμένο ράντζο του Valentino Rossi, το μέρος οπού προπονούνται οι αυριανοί πρωταθλητές, ανοίγει τις πόρτες του για μια μέρα και δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν από κοντά τον Ιταλό αναβάτη και να εκπαιδευτούν από τον Luca Marini και τον Franco Morbidelli.



Το ταξίδι ξεκινάει στις 27 Σεπτεμβρίου. Οι συμμετέχοντες θα μαζευτούν στο ξενοδοχείο όπου και θα περάσουν το βράδυ πριν ξεκινήσει η περιπέτεια. Το επόμενο πρωί θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο μουσείο του Marco Simoncelli, ένα μέρος γεμάτο αναμνηστικά και συναισθήματα. Μέσα από ακυκλοφόρητες φωτογραφίες, προστατευτικό εξοπλισμό και φυσικά μοτοσυκλέτες, οι επισκέπτες θα μάθουν τα πάντα για την καριέρα του αναβάτη που έχει μείνει στις καρδιές των μοτοσυκλετιστών.



Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες θα βρεθούν στο αρχηγείο της VR46, της εταιρείας που ίδρυσε ο Valentino Rossi, ένας από τους σημαντικότερους αναβάτες του κόσμου. Στη συνέχεια το πρόγραμμα έχει μεσημεριανό στο Ράντζο, ενώ αργότερα οι συμμετέχοντες θα μάθουν tips και μυστικά αγωνιστικής οδήγησης από τους Luca Marini και Franco Morbidelli.



Το σπουδαιότερο κομμάτι του ταξιδιού θα είναι το απόγευμα όταν οι αυριανοί πρωταθλητές της ακαδημίας VR46 και ο δάσκαλός τους, ο Rossi, βγουν στην πίστα για προπόνηση. Οι τυχεροί συμμετέχοντες θα μπορέσουν να ακούσουν τις συμβουλές που δίνει ο  Valentino στους μαθητές του και να δουν πώς προπονούνται οι επαγγελματίες.



Μάθε τα πάντα και δήλωσε συμμετοχή με ένα κλικ εδώ.