net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η KTM πάει Φιλιππίνες.

Η KTM πάει Φιλιππίνες.

Η KTM πάει Ασία

Η ασιατική αγορά, ASEAN, αποτελεί πόλο έλξης για μεγάλες εταιρείες στο χώρο της μοτοσυκλέτας. Μετά τη Harley-Davidson και τη Ducati, ήρθε η σειρά της KTM να δημιουργήσει εργοστάσιο παραγωγής στις Φιλιππίνες.

 
Ο συνήθης λόγος για μια εταιρεία να μεταναστεύσει σε μια ασιατική χώρα, είναι τα μειωμένα τιμολόγια, που επιβάλλουν οι χώρες αυτές στις μοτοσυκλέτες. Στην αγορά ASEAN, θα συμμετάσχει και η αυστριακή εταιρεία, KTM, που θα εξυπηρετεί και την τοπική αγορά. Η ASEAN βλέπει τη δημιουργία της KTM Asia Motorcycle Manufacturing (KAMM) – μια κοινοπραξία συνεργασίας μεταξύ του Adventure Cycle Philippines και της KTM. Μέσω του KAMM, τα δύο μέρη σχεδιάζουν να κατασκευάσουν μια μονάδα παραγωγής που θα έχει ετήσιο όγκο 10.000 μονάδων από τις γραμμές συναρμολόγησης.

Η KTM αναφέρει ότι το εργοστάσιο των Φιλιππίνων θα παράγει τέσσερα μοντέλα μοτοσυκλετών δρόμου: τα KTM 200 Duke, KTM 390 Duke, KTM RC200 και KTM RC390. Η αρχική παραγωγή θα είναι 6.000 μονάδες, προτού η εταιρεία αυξηθεί σε πενταψήφια επίπεδα παραγωγής για να καλύψει την περιφερειακή ζήτηση, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής μοτοσυκλετών προς την Κίνα.

Σύμφωνα με τον Dino Santos, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της KTM Asia Motorcycle Manufacturing Inc., «Αυτή η επένδυση αποτελεί μέρος της πεποίθησής μας ότι η μεταποίηση θα πρέπει να αποτελέσει βασικό μοχλό ανάπτυξης της χώρας μας προς τα εμπρός». Εκτός από το εργοστάσιο στις Φιλιππίνες, η KTM σχεδιάζει να ανοίξει 30 αντιπροσωπείες στην περιοχή ASEAN μέσα στο 2017.

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ