net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Συνεργασία με εμπιστοσύνη στην MTS Moto Καρανίκος!

Η MTS Moto Καρανίκος

Ένα κατάστημα με εμπειρία 19 ετών στην αγορά μοτοσυκλέτας της Θεσσαλονίκης, η MTS Moto υπόσχεται σχέσεις εμπιστοσύνης σε κάθε συνεργασία!

 
Σε μία σχέση πελάτη και επαγγελματία, η εμπιστοσύνη είναι στοιχείο-κλειδί για μια επιτυχημένη συνεργασία και, όποιος μπορεί να την εξασφαλίσει, είναι βέβαιο ότι θα πετύχει. Ακριβώς αυτό παρέχει η MTS Moto Καρανίκος, στην Θεσσαλονίκη: Συνεργασία που εμπνέει εμπιστοσύνη!
 
Μια εταιρεία με εμπειρία 19 ετών στο χώρο, η MTS Moto ιδρύθηκε το 1997 και είναι συνεργάτης της KYMCO, με έδρα της την Θεσσαλονίκη. Οι δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνουν τεχνική υποστήριξη και συντήρηση και παροχή ανταλλακτικών.

Πιο συγκεκριμένα, η MTS Moto πραγματοποιεί αποστολές ανταλλακτικών σε όλη την Ελλάδα! Ακόμη ένα στοιχείο, λοιπόν, που εγγυάται μια ασφαλή και φερέγγυα συνεργασία!

Τώρα, η MTS Moto κάνει μια μοναδική προσφορά στους πελάτες της: Για κάθε αγορά λιπαντικών Silkolene ή αντικατάσταση λαδιών με προϊόντα Silkolene, σας προσφέρει 20% έκπτωση επί των λιπαντικών! Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31/1/2017.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του καταστήματος ή τηλεφωνήστε στο 2310-249229. 
 

 

????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ