H Shark εξαγοράζει τη Nolan

Το τοπίο στην τεράστια αγορά των κρανών αναμένεται να αλλάξει σύντομα, καθώς η Nolan εξαγοράστηκε από την Shark. Τι σημαίνει αυτό για τους αναβάτες;

H Ιταλική Nolan βρίσκεται πλέον στα χέρια της Shark με τη «συναλλαγή» να γίνεται μεταξύ των μητρικών εταιρειών 2 Ride Holding Group (Shark, Bering, Ségura, Bagster, Cairn) και Nolan Group (Nolan, Grex, X-lite). Η κίνηση αυτή αποσκοπεί στο να δημιουργηθεί ένας πολύ ισχυρός όμιλος εταιρειών ένδυσης και προστασίας αναβάτη, ο οποίος θα έρθει αντιμέτωπος με άλλα σημαντικά ονόματα του χώρου, όπως Dainese / AGV και Alpinestars. Επίσης, η συνεργασία αυτή θα επιτρέψει στις δυο εταιρείες να επεκταθούν και εκτός Ευρώπης σε Ασία και Αμερική.

Ο πρόεδρος του γκρουπ 2 Ride Holding, Patrick François, δήλωσε: «Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε την Ιταλική και τη Γαλλική τεχνογνωσία για να προσφέρουμε στους πελάτες μας πιο αποτελεσματικά και εύκολα στη χρήση προϊόντα. Η Nolan και η Shark μοιράζονται τις ίδιες αξίες και είναι εξίσου αφοσιωμένες στην προστασία των αναβατών. Αυτή τη στιγμή όλοι εργαζόμαστε με γνώμονα το μέλλον των πελατών μας».