• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H Kortezh σε όλο τη το μεγαλείο!

Η μοτοσυκλέτα – θωρηκτό της Kalashnikov (+ video)

 

Όταν μάθαμε ότι η Kalashnikov ετοιμάζει μοτοσυκλέτα περιμέναμε να δούμε κάτι εντυπωσιακό και αντάξιο του ονόματός της. Όμως, ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, δείτε γιατί...

Ο σχεδιασμός της έχει πάρει στοιχεία από τα ερπυστριοφόρα άρματα μάχης, κάτι που έχει νόημα αν σκεφτούμε ότι προέρχεται από εταιρεία που κατασκευάζει όπλα. Ονομάζεται Kortezh και θα φέρει το σήμα της εταιρείας Izh που είναι θυγατρική της Kalashnikov. Το βάρος της αγγίζει το απίστευτο νούμερο των 500 κιλών, αλλά τουλάχιστον διαθέτει κινητήρα με αρκετή δύναμη, αφού αποδίδει 150 ίππους. Σύμφωνα με την εταιρεία μπορεί να επιταχύνει μέχρι τα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική της είναι τα 115 χιλιόμετρα την ώρα.

Για όσους θέλουν να οδηγήσουν μια μοτοσυκλέτα από τη Ρωσία που να μην είναι Ural, η Kortezh θα βγει στην παραγωγή και μάλιστα υπόσχεται κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα τιμές και το μοντέλο παραγωγής αναμένεται να έχει μικρές διαφορές από το πρωτότυπο, αλλά σύμφωνα με την εταιρεία θα διατηρεί τον σχεδιασμό και τις τεχνολογικές λύσεις που έχουν χρησιμοποιηθεί. Η παραγωγή της θα ξεκινήσει μέσα στο 2019 και μάλιστα κάποια μοντέλα θα εξαχθούν στην Αμερική. Θα αποκτήσει άραγε την ίδια φήμη με το ΑΚ-47; Απομένει να αποδειχθεί. Μέχρι τότε απολαύστε το βίντεο:

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ