net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αυτή είναι η ειδική Norton Dominator Naked!

H Norton Dominator Naked

Μια νέα classic sport μοτοσυκλέτα, η οποία παρουσιάστηκε στην Βρετανία τις προηγούμενες ημέρες και σύντομα θα βρίσκεται και σε κοινή θέα στην Αγγλία!

 
Μαζί με την εξωτική V4RR, η Norton παρουσίασε μια ακόμη μοτοσυκλέτα στην έκθεση NEC της Μεγάλης Βρετανίας, που πραγματοποιήθηκε στο Birmingham. Αυτή είναι η νέα έκδοση της Dominator, της κλασικής σπορ μοτοσυκλέτας της Norton, με την ονομασία Naked
 
Η μοτοσυκλέτα είναι πιστή στο στυλ του café racer, όπως μπορείτε να δείτε και από την φωτογραφία. Το τεπόζιτο της μοτοσυκλέτας είναι χειροποίητο και έχει ματ μεταλλική απόχρωση, ενώ τα φτερά των εμπρός και πίσω τροχών είναι φτιαγμένα από ανθρακόνημα και δεν έχουν εξωτερικό φινίρισμα.

Ο κινητήρας της μοτοσυκλέτας είναι δικύλινδρος, κυβισμού 961 κ.εκ., ενώ τα περιφερειακά της Dominator βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, με αναρτήσεις Ohlins και φρένα Brembo. Η μοτοσυκλέτα θα εκτεθεί στο κατάστημα ρουχισμού της Norton, στο Λονδίνο.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια μοναδική και όμορφη μοτοσυκλέτα που είναι πιστή στο αγωνιστικό πνεύμα της Norton! Κρίμα να μην βλέπουμε αυτά τα μοντέλα εδώ στην Ελλάδα...
 
 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ