net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στις δικαστικές αίθουσες συνεχίζεται η υπόθεση του θανάτου του Nicky Hayden.

Η οικογένεια θέλει δικαίωση

Στις δικαστικές αίθουσες θα παιχτεί η νέα πράξη του δράματος για τον εκλιπόντα Nicky Hayden, καθώς η οικογένεια του θα απαιτήσει αποζημίωση.

 
Σχεδόν δύο μήνες μετά τον θάνατο του άτυχου Nicky Hayden, η οικογένειά του έκανε γνωστή την πρόθεσή της να φέρει την υπόθεση στα δικαστήρια. Η πρόθεση των συγγενών του άτυχου Αμερικανού έγινε γνωστή από τον δικηγόρο της οικογένειας, Moreno Maresi.

Πιο συγκεκριμένα, οι Hayden θα ζητήσουν χρηματική απόζημίωση από τον οδηγό του μοιραίου αυτοκινήτου, που συγκρούστηκε με το ποδήλατο του «69» στις 17 Μαΐου. Σύμφωνα με τις αρχές του Rimini, ο νεαρός οδηγός χρειάστηκε ψυχολογική υποστήριξη μετά το ατύχημα, στοιχείο που θα ληφθεί υπ’όψιν από τα ιταλικά δικαστήρια. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει πληροφορία σχετικά με το ποσό που πιθανόν ζητήσει η οικογένεια του Nicky.

Αίσθηση, παρ’όλα αυτά, προκαλεί η πιθανότητα του Hayden να φέρει μερίδιο ευθύνης στο μοιραίο ατύχημα, καθώς είναι πολύ πιθανόν ο αναβάτης να παραβίασε σήμα STOP και έτσι να οδηγήθηκε στο ατύχημα. Αναμφίβολα, αν αυτό επιβεβαιωθεί, θα είναι μια μαύρη σελίδα για την υπόθεση –πάντως, την αλήθεια αναμένεται να αποκαλύψουν οι κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, από την άλλη, κινούταν με 80 km/h, γεγονός που τον καθιστά παραβάτη του ορίου κατοικημένης περιοχής (50 km/h)

Εσείς τι πιστεύετε ότι ισχύει; Πρέπει η οικογένεια του Αμερικανού αξιαγάπητου αναβάτη να αποζημιωθεί; Θεωρείτε ότι ο Kentucky Kid πιθανόν να είχε μερίδιο ευθύνης; 

 

SUPERBIKE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ