Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας

Τo δικό της περίπτερο θα έχει η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018 ενισχύοντας έτσι την δράση της στα μοτοσυκλετιστικά δρώμενα της χώρας.

Μέλη της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης θα βρίσκονται σε δικό τους περίπτερο στην φετινή Έκθεση Μοτοσυκλέτας, προκειμένου ο κόσμος να δει από κοντά και γνωρίσει τη δράση αυτής της επίλεκτης ομάδας μοτοσυκλετιστών.

Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. δημιουργήθηκε το 2010 με στόχο την πρόληψη, τον έλεγχο και την καταστολή βίαιων και εγκληματικών ενεργειών, όπως ληστείες, συμπλοκές, ανθρωποκτονίες κλπ. Οι αστυνομικοί και οι ειδικοί φρουροί που απαρτίζουν την ομάδα ακολούθησαν μία απολύτως άρτια και εξειδικευμένη εκπαίδευση, η οποία και θα επαναλαμβάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Στόχος της Αστυνομίας είναι η διαρκής μετεκπαίδευση με σκοπό να βελτιώνεται η ετοιμότητα και η επίδοσή τους. Σήμερα η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. απαρτίζεται από περίπου 2.500 αστυνομικούς, οι οποίοι περιπολούν σε 75 δήμους της Αττικής και 21 περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Το Moto Τρίτη θα βρίσκεται εκεί και θα πάρει συνεντεύξεις από εκπροσώπους τις ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προκειμένου να μάθετε περισσότερα για το έργο, την εκπαίδευση και φυσικά τις μοτοσυκλέτες που χρησιμοποιεί η ειδική αυτή ομάδα δικυκλιστών.