• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

XT 250

TW 200

V-Star 250

Η προσιτή διασκέδαση

Η Yamaha παρουσίασε τρεις νέες μοτοσυκλέτες χαμηλού κυβισμού για την Αμερικάνικη αγορά. Τα on-off XT250 και TW200, καθώς και το cruiser V-Star 250 είναι μοντέλα γενικής χρήσης, που έλειπαν από τη γκάμα της εταιρείας.

 
XT 250
Το μικρό βάρος και το χαμηλό ύψος σέλας, κάνουν το νέο ΧΤ εύκολο στο χειρισμό. Ο κινητήρας του είναι αερόψυκτος 249 κυβικών εκατοστών. Η εκκίνησή του γίνεται με μίζα και είναι οικονομικός και αξιόπιστος. Μπορεί να διαχειριστεί οποιοδήποτε έδαφος, από τους δρόμους της πόλης, μέχρι χωμάτινα μονοπάτια και η μεγάλη του αυτονομία μπορεί να προσφέρει μακρυνές βόλτες χωρίς ανεφοδιασμό. Είναι ο ιδανικός σύντροφος στο ταξίδι.

TW 200
Πολύπλευρο και φιλικό, το TW200 κινείται από έναν οικονομικό, αερόψυκτο κινητήρα 196 κυβικών εκατοστών. Διαθέτει μίζα και η αξιοπιστία του δεν θα αποτελέσει ποτέ πρόβλημα. Τα φαρδιά ελαστικά με τα οποία είναι εξοπλισμένο, επιτρέπουν στον αναβάτη να κινηθεί εντός, αλλά και εκτός δρόμου με ασφάλεια και σιγουριά. Σε αυτό συμβάλουν η χαμηλή σέλα και το μικρών διαστάσεων πλαίσιο. Ο διασκεδαστικός χαρακτήρας και η φιλικότητα χαρακτηρίζουν το TW200.

V-Star 250
Το V-Star 250 απευθύνεται σε όσους εκτιμούν τη διασκέδαση που μπορεί να προσφέρει μια μοτοσυκλέτα χαμηλού κυβισμού. Οι μικρές διαστάσεις και το πολύ χαμηλό ύψος της σέλας το καθιστούν ιδανική επιλογή για μεγάλο εύρος αναβατών. Είναι το μοναδικό στην κατηγορία του που διαθέτει κινητήρα 249 κυβικών εκατοστών σε διάταξη V. Ο αερόψυκτος και ροπάτος κινητήρας, σε συνδυασμό με το  ελαφρύ πλαίσιο, κάνουν το V-Star ευκίνητο και διασκεδαστικό.

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ