H πρώτη scrambler MV Agusta «Guerilla Tre»

H πρώτη scrambler MV Agusta «Guerilla Tre»

H πρώτη scrambler MV Agusta «Guerilla Tre»

Η πρώτη scrambler MV Agusta

H «Rough Crafts» παρουσιάζει ένα νέο MV Agusta με το όνομα «Guerilla Tre» και για το οποίο χρησιμοποίησε ως βάση μια Dragster 800RR του 2015. Πρόκειται για τη πρώτη scrambler μοτοσυκλέτα της εταιρείας.

Το νέο μοντέλο ήταν μια μεγάλη πρόκληση για την εταιρεία «Rough Crafts», γιατί ο στόχος που της ανατέθηκε ήταν η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα να βγει στην παραγωγή. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση με το αν η μοτοσυκλέτα θα είναι περιορισμένης έκδοσης ή όχι.
 
Σύμφωνα με τον Winston Yeh, ιδιοκτήτη της «Rough Crafts», το μοντέλο «Guerilla Tre» είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα για την οποία δε σχεδιάστηκε το ντεπόζιτο και η ομάδα των μηχανικών έπρεπε να δουλέψει  με τα υπάρχοντα εξαρτήματα. Οι τροχοί είναι οι ίδιοι που παρουσιάστηκαν στο μοντέλο «Ballistic Trident bike» και είναι 17 ιντσών με 6 μπράτσα.
 
Ο Winston αμέσως αποφάσισε να δώσει ένα scrambler χαρακτήρα στη μοτοσυκλέτα, γιατί αυτό είναι κάτι που λείπει από την οικογένεια της MV Agusta. Και για να ενισχύσει την οδηγική της συμπεριφορά τοποθέτησε ελαστικά Pirelli MT60RS.
 
Το «Guerilla Tre» έχει αναβαθμιστεί τόσο εσωτερικά κι όσο εξωτερικά. Διαθέτει πλέον μια νέα τρόμπα μπροστινών φρένων, νέες δαγκάνες και δίσκους. Στο σχεδιασμό, οι γραμμές της μοτοσυκλέτας είναι καθαρές και έχουν προστεθεί ένας νέος προβολέας, νέοι καθρέφτες και νέα grips.
 
To τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει την scrambler έμπνευση του Winston. Τώρα, απομένει να δούμε σε πόσα κομμάτια θα αποφασίσει η MV Agusta να το βγάλει στην παραγωγή.