net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μία μοναδική Custom CBR

Μία μοναδική Custom CBR

Μία μοναδική Custom CBR

Μία μοναδική Custom CBR

Μία μοναδική Custom CBR

Μία μοναδική Custom CBR

Honda CBR Angry Bird

Να και κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί! Μια χειροποίητη κατασκευή, που συνδυάζει bobber στοιχεία με street fighter χαρακτήρα και δημιουργεί ένα ξεχωριστό σύνολο.

 
Κατά καιρούς, βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ανακατασκευασμένες μοτοσυκλέτες ,με διάφορες τροποποιήσεις, που τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Υπεύθυνοι για τέτοιου είδους μετατροπές, είναι άνθρωποι  με δημιουργικότητα και μεράκι, όπως στην περίπτωσή μας ο Wenley Andrews.
Αποφάσισε να πάρει ένα CBR 954RR και να το μετατρέψει σε ένα café racer με το όνομα Angry Bird. Με μια πρώτη ματιά, θα παρατηρήσουμε ότι  ελάχιστα πράγματα έχουν παραμείνει στη θέση τους, καθώς το αισθητικό κομμάτι της μοτοσυκλέτας έχει αλλάξει τελείως.

Ο κινητήρας παρέμεινε στη εργοστασιακή του μορφή, αφού πρώτα λύθηκε εξ ολοκλήρου και έγινε ανακατασκευή για να λειτουργεί αξιόπιστα. Σε τέτοιου είδους μετατροπές, τα άλογα δεν είναι το κυρίως μέλημα, οπότε οι διαθέσιμοι 130 ίπποι, κρίθηκαν αρκετοί.

Ένα Honda VFR είναι ο δότης για τις αναρτήσεις αυτού του πρωτότυπου μοντέλου. Το πίσω ελαστικό είναι 240χιλ και αγκαλιάζει μια χειροποίητη ζάντα, ενώ έχει αλλαχτεί και το ψαλίδι με ένα μονόμπρατσο,  με την κίτρινη αλυσίδα να συμπληρώνει το look. Χειροποίητο είναι και το μπροστά φτερό για να χωρέσει το ελαστικό 180. Είπαμε έχει στοιχεία bobber και το δείχνει.

Εκτεταμένες μετατροπές έχει υποστεί και το πλαίσιο, για να ταιριάξει με την λεπτή ουρά που φέρει LED φως  και την λεπτοκαμωμένη εξάτμιση, ενώ μπροστά έχει τοποθετηθεί ένα μονό φανάρι. Νέο είναι και το τιμόνι με μακριές χειρολαβές που στις άκρες εδράζουν κομψοί καθρέπτες. Το όλο σύνολο είναι βαμμένο σε λευκό χρώμα με πορτοκαλί γραμμές ( trims ).

Η αντίθεση είναι εμφανής παντού, με τα μεγάλα λάστιχα και  τον κινητήρα και από την άλλη τη μίνιμαλ σιλουέτα με τη λεπτή ουρά και το μονό φανάρι εμπρός.

Ποιος είπε ότι η υπερβολή είναι πάντα κακή; 

 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ