Η CVO Road Glide 2018

Η CVO Street Glide 2018

Η CVO Limited ​​​​​​​2018

Harley-Davidson: 5 νέες μοτοσικλέτες τουρισμού για το 2018

Περισσότερη ισχύς, άνεση και κράτημα για τις μοτοσικλέτες της σειράς τουρισμού της Harley-Davidson. Οι νέες CVO Street Glide®, CVO Road Glide® και CVO Limited οδηγούν τις εξελίξεις, και οι Street Glide® Special και Road Glide® Special ξεχωρίζουν για το κατάμαυρο και επιβλητικό τους στυλ. Ακολουθεί δελτίο τύπου...

Η σειρά μοτοσικλετών της Harley-Davidson® για το 2018 χαρακτηρίζεται από τις πιο εντυπωσιακές μοτοσικλέτες custom touring, που έχουν βγει από το εργοστάσιο μέχρι σήμερα. Το στυλ τους κόβει την ανάσα, ενώ προσφέρουν πολυτέλεια, άνεση και ομαλή οδήγηση μέσα στην πόλη, αλλά και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.
  • Τρία νέα μοντέλα τουρισμού Custom Vehicle Operations™ (CVO) περιορισμένης παραγωγής
  • Διαθέτουν κινητήρες Milwaukee-Eight® 117 με τον μεγαλύτερο κυβισμό που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ από την Harley-Davidson®
  • Όλα τα μοντέλα CVO διαθέτουν κορυφαίο σύστημα Infotainment με ενσωματωμένη προηγμένη τεχνολογία επικοινωνίας και μονάδα διασύνδεσης ασύρματων ακουστικών.
  • Το ολόμαυρο χρώμα της Street Glide® Special και της Road Glide® Special υπογραμμίζει την σέξι και λεπτεπίλεπτη σιλουέτα των μοντέλων αυτών 
Τρία νέας αντίληψης μοντέλα τουρισμού μπαίνουν στη γκάμα των περιορισμένης παραγωγής Custom Vehicle Operations™ (CVO) με τον μεγαλύτερου κυβισμού κινητήρα που έχει τοποθετηθεί ποτέ από την Harley-Davidson. Παράλληλα, τα νέα Street Glide® Special και Road Glide® Special απέκτησαν σκοτεινό επιβλητικό στυλ.
  
ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ CUSTOM VEHICLE OPERATIONS 2018
 
Η παράδοση CVO για παροχή του απόλυτου στυλ, καινοτομίας και επιδόσεων στους πελάτες της Harley-Davidson συνεχίζεται και το 2018 με τα μοντέλα CVO Limited, CVO Street Glide και CVO Road Glide. Το κάθε μοντέλο προσφέρει στον ιδιοκτήτη του την μοναδική αίσθηση μιας μοτοσικλέτας περιορισμένης παραγωγής, κομμένης και ραμμένης στα μέτρα του από το ίδιο το εργοστάσιο, καθώς και διετή εγγύηση καλής λειτουργίας χωρίς κανένα περιορισμό στα διανυθέντα χιλιόμετρα.
 
Καθένα από τα τρία μοντέλα διαθέτει την αναβαθμισμένη ισχύ Screamin` Eagle™ από εργοστασιακό κινητήρα Milwaukee-Eight® 1923κ.εκ., τον μεγαλύτερο κινητήρα που έχει τοποθετήσει ποτέ η εταιρεία και διαθέσιμο σε μοντέλα CVO, με ροπή έως και 166Nm.
 
Τα μοντέλα CVO είναι περιορισμένης παραγωγής και, για το 2018, διατίθενται σε μερικές από τις πιο πολυτελείς επιλογές βαφής που έχουν δημιουργηθεί από την εταιρεία. Επίσης, και τα τρία μοντέλα διαθέτουν μια νέα προηγμένη τεχνολογία επικοινωνίας, η οποία περιλαμβάνει μονάδα διασύνδεσης ασύρματων ακουστικών. Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σετ ακουστικών Bluetooth που περιλαμβάνεται για να επικοινωνήσουν με το σύστημα Infotainment της μοτοσικλέτας, με τον συνεπιβάτη τους, και με άλλους αναβάτες.
 
Ο Dave Foley, αντιπρόεδρος σχεδιασμού προϊόντων και  διαχείρισης χαρτοφυλακίου της Harley-Davidson Motor Company, μας εξηγεί:
 
“Τα νέα Touring μοντέλα μας, θα είναι οι πιο περιζήτητες μοτοσικλέτες για το 2018. Στις CVO αναβαθμίσαμε το στυλ ολόκληρης της σειράς και προσθέσαμε μερικές μοναδικές πινελιές στις επιδόσεις. Το επίπεδο λειτουργίας, φινιρίσματος και επιδόσεων δεν ήταν ποτέ υψηλότερο, και οι ιδιοκτήτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν λεπτομέρειες μοναδικής αισθητικής, όπως η νέα χρωματική επεξεργασία στο καπάκι του κινητήρα που τονίζει την μοναδικότητα του κινητήρα των CVO.”
 
Brad Richards, αντιπρόεδρος σχεδιασμού της Harley-Davidson Motor Company:
 
“Ο Dave έχει δίκιο. Η νέα κατεύθυνση που πήρε το τμήμα σχεδιασμού με την νέα μέθοδο σχεδίασης είναι πραγματικά εκρηκτική. Δείτε το επίπεδο φινιρίσματος σε κάθε μια από τις εννέα διαφορετικές επιλογές χρωμάτων, αλλά κυρίως την εναλλαγή του χρώματος στη CVO Limited, το βάθος που έχουν τα στρώματα της βαφής και την υπέροχη γυαλάδα στο φως του ήλιου.”
 
Η νέα πλήρης γκάμα της Harley-Davidson® για το 2018 σε μοτοσικλέτες, εξοπλισμό και αξεσουάρ άρχισε να παραδίδεται στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα Harley-Davidson®. 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.h-dmedia.com
 
*Η σύγκριση έγινε μεταξύ μοντέλων touring του 2016 και του 2018 με βασικό εξοπλισμό.
 
Περί Harley-Davidson Motor Company®
Από το 1903, η Harley-Davidson Motor Company πραγματοποιεί όνειρα προσωπικής ελευθερίας με μοτοσικλέτες cruiser, touring και custom, εμπειρίες οδήγησης και εκδηλώσεις και με μια πληρέστατη σειρά από γνήσια ανταλλακτικά, αξεσουάρ, γενικό εξοπλισμό, εξοπλισμό αναβάτη και είδη ένδυσης και υπόδησης Harley-Davidson.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:
www.h-d.com.