H-D Low Rider S 2020

H-D Road Glide Limited 2020

H-D Heritage Classic 2020

H-D CVO Tri Glide 2020

Harley-Davidson: Νέα μοντέλα και όχι μόνο για το 2020

3 νέα μοντέλα και αρκετά ενδιαφέρονται νέα, ανακοίνωσε η Harley-Davidson για το 2020. Δείτε περισσότερα.

Η Harley Davidson προέβη επίσημα σε αποκάλυψη 4 νέων μοντέλων για το 2020, την οποία συνόδευσε και με την παρουσίαση μιας νέας ολοκληρωμένης σουίτας ηλεκτρονικών βοηθημάτων με την οποία θα εξοπλίσει τις μοτοσυκλέτες της. Ας τα δούμε και πιο αναλυτικά.

Αρχικά, η εταιρεία από το Milwaukee παρουσίασε τις νέες Road Glide Limited, Low Rider S και Heritage Classic, αλλά και την τρίτροχη CVO Tri Glide για το 2020. H Road Glide Limited αντικαθιστά την Road Glide Ultra, που αποτελούσε την κορυφαία τουριστική μοτοσυκλέτα της Harley-Davidson και χαρακτηρίζεται από ανανεωμένη εμφάνιση με premium στοιχεία και τον κινητήρα Milwaukee-Eight. Η νέα Low Rider S θα φέρει το μοτέρ «114» της εταιρείας, με κυβισμό 1.868 κ.εκ. και θα φέρει τιμόνι πάχους μιας ίντσας με ψηλό καβαλέτο, για επιθετική θέση οδήγησης. Αποτελεί την νέα προσθήκη στην σειρά Low Rider που τιμά τα αντίστοιχα μοντέλα της δεκαετίας του 1980.

Η νέα Heritage Classic έχει εμφανισιακές αλλαγές για το 2020 και θα εξοπλίζεται με τον 114 κινητήρα των 1.868 κυβικών. Η νέα, υπερπολυτελής τρίτροχη CVO Tri Glide θα φέρει τον κινητήρα «117» που αγγίζει τα 1.917 κυβικά! Η Tri Glide θα φέρει φυσικά τις φροντίδες του τμήματος CVO της Harley-Davidson, που τροποποιεί τα οχήματα με βάση τις επιθυμίες των πιο απαιτητικών αναβατών Harley-Davidson του κόσμου.

Όλα τα νέα μοντέλα της H-D θα έχουν στον προαιρετικό τους εξοπλισμό, το σύστημα RDRS – Reflex Defensive Rider System, το οποίο συνδυάζει το Cornering ABS, τα συνδυασμένα φρένα και το Traction control, αλλά και το φρένο κινητήρα, το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών και συγκράτησης του οχήματος σε ανηφόρα, σε μια ενιαία πλατφόρμα. Ακόμα, από το 2020, όλες οι μοτοσυκλέτες της Harley-Davidson θα μπορούν να εξοπλιστούν με την πλατφόρμα συνδεσιμότητας με κινητό τηλέφωνο που παρουσιάστηκε για την LiveWire πριν λίγο καιρό, η οποία προσφέρει πολλές δυνατότητες: Μεταξύ αυτών, θέαση και καταχώρηση δεδομένων διαδρομής, τηλεφωνία, πλοήγηση αλλά και tracker ασφαλείας.