net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H νέα ηλεκτρική Harley-Davidson «LiveWire»

Harley-Davidson «LiveWire»: 100 ηλεκτρικά μοντέλα

Το μέλλον αναμένεται «ηλεκτρισμένο» για τη Harley-Davidson. Σύμφωνα με τον Bill Davidson, εγγονό του ιδρυτή, τα επόμενα 10 χρόνια θα κατασκευαστούν 100 ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες, με το πρώτο να είναι ένα HD cruiser.

 
Ήδη από το 2014 άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με το επαναστατικό πρότζεκτ «LiveWire».  Το όνομά του σημαίνει στη κυριολεξία «καλώδιο τροφοδοσίας» και ήταν στην πραγματικότητα μια πρωτότυπη πλατφόρμα, που χρησιμοποιήθηκε ως σημείο εκκίνησης για την ανάπτυξη ενός καινοτόμου cruiser με ηλεκτρικό κινητήρα.

Πριν από μερικά χρόνια η εταιρεία παρουσίασε ένα πρωτότυπο του ηλεκτρικού LiveWire. Το πρότζεκτ συνεχίζεται και εξελίσσεται σταδιακά. Δεν υπάρχει σαφής ημερομηνία για την παρουσίαση της νέας μοτοσυκλέτας, αλλά υπάρχει επιβεβαίωση για την κατασκευή της.

Η Harley-Davidson έχει, ήδη, παραδεχτεί ότι τα μοντέλα που σχεδιάζονται για την επόμενη δεκαετία θα είναι πολλά. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε προς το παρόν, είναι να περιμένουμε την επανάσταση στην τεχνολογία!


 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ