Η δημιουργία του Maxwell Hazan. Πως σας φαίνεται;

Η δημιουργία του Maxwell Hazan. Πως σας φαίνεται;

Hazan works Supermoto

Μια Supermotard μοτοσυκλέτα με τα απαραίτητα…και μόνο, που κατασκεύασε η Hazan Motor Works και ήδη προκαλεί… παραμιλητά στο εξωτερικό.

Οι supermotard μοτοσυκλέτες είναι μια κατηγορία που αν ήταν πιάτο, θα σερβιρόταν…ωμό. Με έμφαση στην μεγάλη ισχύ, το πολύ μικρό βάρος και την σπαρτιατική λιτότητα, οι μοτοσυκλέτες αυτές είναι «εργαλεία» οδηγικής απόλαυσης αλλά, δυστυχώς, είναι ελάχιστες στην αγορά.

Αυτό πρέπει να προβλημάτισε μάλλον και τον Maxwell Hazan, ο οποίος αποφάσισε να κατασκευάζει την δική του supermoto, με την ονομασία «HazanSMR». Η μοτοσυκλέτα είναι βασισμένη στο SMR 950 της KTM, φέροντας τον αυτό κινητήρα και το πλαίσιο, αλλά και το ψαλίδι. Ο Hazan όμως δεν την άφησε χωρίς την κατάλληλη περιποίηση: Την έχει εξοπλίσει με αναρτήσεις WP, τροχούς μαγνησίου της Marchesini με την εμπρός ζάντα να είναι διαμέτρου 16,5 ιντσών, φρένα Brembo και καρμπυρατέρ Keihin FCR.

Το μοντέλο του Hazan είναι στα χρώματα… των μετάλλων του, με μια μοναδική «καθαρόαιμη» εμφάνιση, ενώ ξεχωρίζουν τα δύο ψυγεία εκατέρωθεν του εμπρός μέρους. Η μοτοσυκλέτα του ζυγίζει περίπου 140 κιλά, «κατεβάζοντας» 110 ίππους στον πίσω τροχό. Ανατριχιάστε ελεύθερα!