net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Όμορφο αλλά και ενδιαφέρον!

Hλεκτρικό scooter e-Kick

Μια εναλλακτική πρόταση για αστική μετακίνηση παρουσίασε η Peugeot σε συνεργασία μ την Micro, που πρόκειται για ένα scooter-πατίνι με ηλεκτρικό κινητήρα και ιδιαίτερα στυλάτη σχεδίαση!

 
Σήμερα, μαζί με το νέο Peugeot 3008 SUV που παρουσίασε, η γαλλική εταιρεία αποκάλυψε και ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον, εναλλακτικό μέσο μετακίνησης στην πόλη. Πρόκειται για το e-Kick, ένα scooter-πατίνι που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Micro. 

Μια εταιρεία με ιδιαίτερη ευαισθησία, ανέκαθεν, για την εύκολη μετακίνηση, η Peugeot είναι η μόνη εταιρεία της οποίας η γκάμα περιλαμβάνει από ποδήλατα, μέχρι δίκυκλα και τρίκυκλα μηχανοκίνητα οχήματα, που συμπληρώνουν την γκάμα των αυτοκινήτων της. 

To e-Kick είναι ένα ποδοκίνητο scooter, το οποίο περιλαμβάνει έναν ηλεκτροκινητήρα και ένα σύστημα μπαταριών, ιδιαίτερα «μαζεμένο» σε διαστάσεις, ενώ ζυγίζει μόλις 8,5 κιλά. Λειτουργώντας υποβοηθητικά στις κινήσεις του αναβάτη του, ο ηλεκτροκινητήρας του scooter παράγει την απαραίτητη υποβοήθηση για την κίνησή του, με δυνατότητα να αναπτύξει ταχύτητα μέχρι 25 χιλιόμετρα την ώρα και να διανύσει μια απόσταση 12 χιλιομέτρων. 

Οι χειρολαβές είναι μέρος μιας καινοτόμας σχεδίασης, που επιτρέπει στο scooter να διπλώσει και να συρθεί από τον κάτοχό του στον μπροστά τροχό, χωρίς να χρειάζεται να κουβαληθεί. 

Επιπρόσθετα, το e-Kick μπορεί να συνδυαστεί μαζί με το ολοκαίνουργιο 3008, αφού το αυτοκίνητο έχει ειδικό χώρο στον χώρο αποσκευών του, που χρησιμοποιείται και για την επαναφόρτιση του scooter! Εκτός οχήματος, το e-Kick μπορεί να επαναφορτιστεί σε μια ώρα. 

Το scooter-πατίνι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αγορές το τελευταίο τρίμηνο του 2016. 

 

PEUGEOT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ