• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Honda: 8 νέα μοντέλα στην έκθεση

 

Η Honda αποκαλύπτει σήμερα την ανανεωμένη σειρά για το 2018 στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας της Αθήνας 2018. Η νέα σειρά μοτοσυκλετών καλύπτει όλη τη σειρά μοντέλων Honda από μία βασική μοτοσυκλέτα 125cc, μέχρι την 2018 GL1800 Gold Wing.

Η GL1800 Gold Wing μόλις αφίχθει στην Ελλάδα
Η νέα GL1800 Gold Wing πραγματοποιεί την πρώτη της Πανελλαδική εμφάνιση στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας της Αθήνας 2018. Συνώνυμο της άνεσης, της πολυτέλειας και της ποιότητες σε διαδρομές μεγάλων αποστάσεων για 40 και πλέον χρόνια, η νέα Gold Wing έχει ανασχεδιαστεί εκ βάθρων, και εμφανίζεται πιο μοντέρνα, ελαφρύτερη και πιο συμπαγής. Ο περίφημος boxer εξακύλινδρος κινητήρας της έχει τώρα 4 βαλβίδες ανά κύλινδρο και διαθέτει Ηλεκτρονική Διαχείριση Γκαζιού - Throttle By Wire, 4 προγράμματα Οδήγησης, Σύστημα Επιλογής Ροπής - Honda Selectable Torque Control και λειτουργία Hill Start Assist. Το νέο πλαίσιο περιλαμβάνει αλουμινένιο σκελετό, ανάρτηση με διπλά ψαλίδια εμπρός και μονόμπρατσο Pro-Arm πίσω.
 
Η Gold Wing παραμένει η μοναδική μοτοσυκλέτα που προσφέρει αερόσακο, προαιρετικά, ενώ η νέα, στάνταρ λειτουργία Apple CarPlay είναι μία ακόμα πρωτιά στον κόσμο της μοτοσυκλέτας. Επίσης, θα διατίθεται ένα εντελώς νέο, μοναδικό κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 3ης γενιάς της Honda (Dual Clutch Transmission) – με επτά σχέσεις – και συμπληρώνει άριστα τον τουριστικό χαρακτήρα της Gold Wing.
 
CB1000R, CB300R και CB125R λανσάρουν ένα νέο είδος “γυμνήςΆ μοτοσυκλέτας”
 
Η CB1000R ηγείται τριών νέων ΅nakedΆ μοτοσυκλετών με μία μοναδική, νέα σχεδιαστική ταυτότητα, βασισμένη στη φιλοσοφία ΅Neo Sports CaféΆ. Η νέα σχεδιαστική γλώσσα είναι σύγχρονη και μινιμαλιστική, αναμειγνύοντας τις κουλτούρες ΅sports nakedΆ και ΅café racerΆ με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ενώ κάθε εξάρτημα έχει επιλεγεί με αισθητικά κριτήρια, η CB1000R υστερεί πουθενά σε επιδόσεις ή εξοπλισμό: μία μείωση βάρους 12kg και μία αύξηση ισχύος 15kW συγκριτικά  με την προηγούμενη γενιά CB1000R μεταφράζεται σε 20% βελτίωση στην αναλογία ισχύος/βάρους. Τα πολλαπλά προγράμματα οδήγησης με διαφορετικούς συνδυασμούς Ισχύος, Φρένου Κινητήρα και Συστήματος Επιλογής Ροπής (Selectable Torque Control) ΅τρέχουνΆ σε ένα νέο, προηγμένο σύστημα διαχείρισης κινητήρα, μέσω ηλεκτρονικά ελεγχόμενου γκαζιού (Throttle By Wire).
 
Την ίδια εμφάνιση μοιράζονται δύο μοτοσυκλέτες που προορίζονται για αναβάτες στην αρχή της μοτοσυκλετιστικής τους καριέρας.  Η CB300R και η CB125R προσφέρουν άφθονη απόλαυση, καθώς  είναι πανάλαφρες και διαθέτουν υψηλόστροφους, ζωντανούς κινητήρες. Επίσης, διαθέτουν ανάποδα πιρούνια USD 41mm, πίσω ανάρτηση με ρύθμιση προ-φόρτισης, 4πίστονες ακτινικές δαγκάνες φρένων μπροστά και αρκετά χαρακτηριστικά που συνήθως συναντάμε σε πολύ μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες, όπως οθόνη οργάνων LCD, φώτα LED και ABS βασισμένο σε IMU.
 
Η αναβαθμισμένη Africa Twin πλαισιώνεται από τη νέα ΅Adventure SportsΆ
 
Η νέα έκδοση ΅Adventure SportsΆ της CRF1000L Africa Twin σηματοδοτεί την 30ή επέτειο από την άφιξη στην Ευρώπη μιας από τις πιο διάσημες μοτοσυκλέτες. Υιοθετώντας την ίδια τριχρωμία με την αρχική, η νέα μοτοσυκλέτα προσφέρει ακόμα περισσότερες δυνατότητες για περιπέτειες δρόμου και εκτός δρόμου. Έχει ρεζερβουάρ 5,4 L μεγαλύτερο από της CRF1000L Africa Twin, και μεγαλύτερη διαδρομή ανάρτησης, ψηλότερη θέση οδήγησης και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, θερμαινόμενα γκριπ, πολύ μεγάλη προστατευτική ποδιά και μεγαλύτερο φέρινγκ με προστατευτική μπάρα. Επίσης μοιράζεται τις ίδιες εκτενείς αναβαθμίσεις με την Africa Twin, που περιλαμβάνουν διαχείριση κινητήρα με Ηλεκτρονικά Ελεγχόμενο Γκάζι (Throttle By Wire) με τέσσερα προγράμματα οδήγησης, Honda Selectable Torque Control με διευρυμένες παραμέτρους, και νέα σχεδίαση συστημάτων εισαγωγής και εξαγωγής για ισχυρότερη απόκριση στις μεσαίες στροφές.
 
X-ADV πιο έτοιμο από ποτέ για off-road δράση
 
Έχοντας φέρει τα πάνω κάτω στην αγορά το 2017, με πωλήσεις που πλησιάζουν τις 10.000 μονάδες τους πρώτους 8 μήνες, το ΅δίτροχο SUVΆ της Honda  - που συνδυάζει την άνεση ενός scooter με το δυναμισμό μιας μοτοσυκλέτας περιπέτειας – αποκτά περισσότερα χαρακτηριστικά off-road για το 2018. Η προσθήκη ενός πολυεπίπεδου συστήματος Honda Selectable Torque Control και ενός διακόπτη ΅GΆ για πιο άμεσες αλλαγές σχέσεων αυξάνουν τις δυνατότητες επιδόσεων, όταν η άσφαλτος τελειώνει και ξεκινά το χώμα. Εξάλλου, μία νέα έκδοση 35kW επιτρέπει την οδήγηση του X-ADV σε κατόχους άδειας A2.
 
Πρωτότυπες εκδόσεις δύο μικρών μοτοσυκλετών με μεγάλη ιστορία
 
Δίπλα στα νέα μοντέλα, δύο πρωτότυπα – και τα δύο με το πρώτο λογότυπο της Honda – προσδίδουν μία νοσταλγική χροιά στο περίπτερο της Honda. Εκτός από ένα νέο, οριζόντιο μονοκύλινδρο κινητήρα 125cc, το Monkey 125 concept διαθέτει σύγχρονες πινελιές, όπως φώτα LED, Smart Key, ανάποδα πιρούνια USD και ψηφιακά όργανα στη μοναδική, πολύ δημοφιλή πλατφόρμα Monkey.
 
 
Το Super Cub 125C concept είναι μία νέα εκδοχή το άμεσα αναγνωρίσιμου classic. Έχοντας κατακτήσει το μοναδικό ορόσημο πωλήσεων της 100 εκατομμυρίων μονάδων τον περασμένο μήνα, αυτή η πρωτότυπη έκδοση γράφει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία 59 χρόνων του Super Cub, υπενθυμίζοντας τη διαχρονική του γοητεία μέσα από μία υπερσύγχρονη διάσταση.  
 
Τέλος το Concept GTR150, το ισχυρότερο «παπί» της Honda εφοδιάζεται με ένα νέο  υγρόψυκτο κινητήρα με δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής, ο οποίος  αποδίδει 15,75 hp, ο οποίος συνεργάζεται με ένα      6-ταχυτο κιβώτιο ταχυτήτων και προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις . 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ