Honda CB 500X

Honda CB 500X σε προσφορά

Απόκτησε κι εσύ το best seller της Honda πιο εύκολα από ποτέ χάρη στη μοναδική προσφορά της MOTO PETSAS. Δες εδώ την τιμή του…

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Το CB 500X της Honda συνεχίζει για ακόμα μια χρονιά την πολύ καλή πορεία του στην Ελληνικά αγορά, όπως δείχνουν τα επίσημα στοιχεία ταξινομήσεων. Η MOTO PETSAS σου δίνει την ευκαιρία να γίνεις κι εσύ ένας από τους χιλιάδες ικανοποιημένους κατόχους μειώνοντας την τιμή του και κάνοντας το πιο προσιτό από ποτέ. Απόκτησε σήμερα ένα Honda CB 500X ΜΥ 2018 μόνο με 6.690 ευρώ αντί της αρχικής τιμής των 7.150 ευρώ. Μη χάνεις χρόνο γιατί η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών και μόνο σε μαύρο ματ χρώμα.



Η εμφάνιση της μοτοσυκλέτας αποπνέει δυναμισμό και συμβαδίζει απόλυτα με τα μοντέρνα πρότυπα της εποχής. Το ανασχεδιασμένο, πιο αιχμηρό και μεγαλύτερο σε μήκος ρύγχος προσθέτει πόντους στην περιπετειώδη εμφάνιση, ενώ ο προβολέας και το πίσω φωτιστικό σώμα είναι τεχνολογίας LED. Η ποιότητα κατασκευής βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και είναι στα πρότυπα που μας έχει συνηθίσει η Honda. Η θέση οδήγησης τοποθετεί το σώμα σε μια όρθια και άνετη στάση, όπως ακριβώς αρμόζει σε μια μοτοσυκλέτα αυτής της φιλοσοφίας, ενώ η σέλα θα κρατήσει ξεκούραστους τον αναβάτη και τον συνεπιβάτη για πολλά χιλιόμετρα. Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας των 471 κυβικών εκατοστών αποδίδει 47 ίππους, ώστε να μπορεί να οδηγηθεί από κατόχους διπλώματος Α2, με την παροχή της ισχύος να γίνεται γραμμικά και ομαλά.

Διαβάστε εδώ την πλήρη δοκιμή του Honda CB 500X.



Επίσης, στη MOTO PETSAS μπορείς να αποκτήσεις το Honda Forza 300, που έχει ταράξει τα νερά της κατηγορίας των GT scooter, με έως και 24 άτοκες δόσεις. Είναι εφοδιασμένο με έναν τελευταίας τεχνολογίας κινητήρα 279 κυβικών, ο οποίος δεν προσφέρει μόνο εκρηκτικές επιδόσεις, αλλά και ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση. Ένα ακόμα στοιχείο που εντυπωσιάζει πάνω στο νέο Forza 300 είναι ο εξοπλισμός του, αφού διαθέτει σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, παροχή 12V, LED φώτα και φλας, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, traction control που μπορεί να απενεργοποιηθεί και φυσικά ABS. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και την σπορ, αλλά ταυτόχρονα πολυτελή εμφάνιση, γίνεται αμέσως ξεκάθαρο ότι έχουμε να κάνουμε με ένα ακαταμάχητο scooter. Αποκτήστε το σήμερα από 5.950 ευρώ.

Μπορείτε να μάθετε τα πάντα για Honda Forza 300 με κλικ εδώ.

Μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς για νέα μοντέλα και προσφορές μέσα από το ανανεωμένο site της εταιρείας www.motopetsas.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες:


ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Ελ. Βενιζέλου 242, Καλλιθέα
ΤΚ: 17676
Τηλ: 2109582988 Fax: 2109587256
 
SERVICE CENTER
Ελ. Βενιζέλου 242, Καλλιθέα
ΤΚ:17676
Τηλ: 2109512112

www.motopetsas.gr