Honda CB1000R Glemseck

Μια μοτοσυκλέτα που θα παραμείνει μία και μόνο, κατασκευασμένη για έναν ειδικό λόγο από την ίδια την Honda. Δείτε εδώ περισσότερα…

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Οι special μοτοσυκλέτες της Honda είναι μια κατηγορία από μόνες τους. Συνήθως συνδέονται με την πρόκληση… ακατάσχετης σιελόρροιας  στους φίλους της μάρκας και όχι μόνο. Το CB1000R που βλέπετε εδώ δεν αποτελεί εξαίρεση. Πρόκειται για μία one-off έκδοση, που θα κατασκευαστεί αποκλειστικά σε ένα κομμάτι, με σκοπό την εμφάνισή του στην Γερμανική συνάντηση μοτοσυκλετών Glemseck 101.



H συνάντηση Glemseck 101 θα γίνει για 13η χρονιά φέτος, έξω από το Leonberg της Γερμανίας και η Honda τροποποίησε ειδικά ένα κομμάτι CB1000R για το σκοπό αυτό. Το μοντέλο αστράφτει και βροντάει, καθώς φέρει μια ειδική βαφή στα αγωνιστικά χρώματα του HRC, χρυσές ζάντες, μακρύ ψαλίδι, Ohlins αναρτήσεις από την CBR1000RR SP και πολλά άλλα καλούδια. Χαρακτηριστικά, αναφέρουμε την ολόσωμη εξάτμιση Akrapovic, τα ελαστικά της Dunlop, φρένα από την Brembo, διάφορα αξεσουάρ της Rizoma και έναν νέο συμπλέκτη.

Η μοτοσυκλέτα δεν  θα επιδειχθεί μόνο στατικά, αλλά θα συμμετάσχει και σε αγώνες drag του 1/8 του μιλίου, ενώ θα την  οδηγήσει ο θρυλικός Mick Doohan, ο Αυστραλός αναβάτης με τα 5 πρωταθλήματα στα Grand Prix 500.



H Honda θα παρουσιάσει και άλλες μοτοσυκλέτες στην συνάντηση και το CB1000R είναι μόνο μία από αυτές. Το τι θα απογίνει το μοντέλο μετά, είναι άγνωστο, μην εκπλαγείτε όμως αν το δείτε σε πώληση, πιθανόν σε… αστρονομικό ποσόν.