Η Honda CBR1000RR SP Suzuka Edition

Honda CBR1000RR SP Suzuka Edition

Αποκλειστικά για Ιαπωνική…κατανάλωση, για αυτό κάντε οφθαλμόλουτρο και φαντασιωθείτε! Πως σας φαίνεται;

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Με την ευκαιρία της εκθέσεως του Τόκιο, η Honda παρουσίασε μια νέα έκδοση του CBR1000RR, η οποία ονομάζεται Suzuka Edition. Πρόκειται για μια τροποποιημένη εκδοχή του CBR 1000RR SP που παρουσιάστηκε πέρσι, με εμφανισιακές αλλαγές κατά κόρον αλλά και κάποιες ενδιαφέρουσες τεχνικές βελτιώσεις.

Η νέα μοτοσυκλέτα είναι βαμμένη σε ειδική για αυτήν χρωματική παλέτα, στην οποία κυριαρχούν το κόκκινο και το μπλε, ενώ το λογότυπο HRC είναι προφανές στα πλευρά του μοντέλου. Η βαφή αυτή είναι Suzuka-replica, αλλά η ιστορία δεν τελειώνει βέβαια εδώ.

Η μοτοσυκλέτα έχει αρκετά εξαρτήματά της βελτιωμένα. Οι ζάντες προέρχονται από την OZ αντικαθιστώντας τις Marchesini, ενώ οι δαγκάνες της Brembo είναι νέες. Από την ιταλική εταιρεία προέρχονται επίσης, οι τρόμπες συμπλέκτη και εμπρός φρένου.

Ένα τελικό από την Akrapovic αντικαθιστά την εργοστασιακή εξάτμιση του μοντέλου, ενώ υπάρχουν ακόμα προστατευτικά κινητήρα της GB Racing και μαρσπιέ από την Gilles, τονίζοντας τον αγωνιστικό χαρακτήρα του μοντέλου.

Δυστυχώς το μοντέλο ΔΕΝ αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα ή καν στην Ευρώπη, για αυτό…κάντε οφθαλμόλουτρο και φαντασιωθείτε με την ησυχία σας.