net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H νέα Honda CBR600RR

Honda CBR600RR: Αποκαλύψεις απο την Ιαπωνία

Στο εξώφυλλο του ιαπωνικού περιοδικού, Young Machine, αποκαλύπτεται μια νέα Honda CBR600RR. Το νέο μοντέλο φαίνεται να έχει επηρεαστεί αρκετά από το RCV.

 
Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα τι συμβαίνει εδώ, αλλά υποθέτουμε ότι το περιοδικό, Young Machine, έχει κάποια εσωτερική πληροφόρηση για τη μοτοσυκλέτα μεσαίου κυβισμού από τη Honda. 
 
Δημιούργησε ακόμη και μια εικόνα, που υποδηλώνει πώς μπορεί να είναι η νέα CBR600RR στο μέλλον. Όπως φαίνεται το νέο μοντέλο βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο RC213V-S με την ίδια κομψή εμφάνιση στο μπροστινό μέρος. Η σέλα έχει πολλά κοινά στοιχεία με αυτό του RCV. Επιπλέον, όπως φαίνεται στην εικόνα η CBR600RR διατήρησε την εξάτμιση κάτω από τη σέλα.

Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τις εξελίξεις. Ωστόσο με τη Yamaha φέτος να παρουσιάζει τη νέα YZF-R6, η Honda θα έχει δύσκολο έργο. Αν δώσει εκρηκτική εμφάνιση στο νέο CBR, το εξοπλίσει με σύγχρονα ηλεκτρονικά και συμμορφώσει τον υπάρχοντα κινητήρα με τους κανονισμούς Euro4, θα επανέλθει δυναμικά στην κατηγορία των μεσαίων supersport.
 

 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ