Ο Nicky Hayden κατά την παρουσίαση της νέας CBR1000, το 2016.

Honda: Δύο νέα μοντέλα προς τιμήν του Hayden

Δύο ειδικές μοτοσυκλέτες στη μνήμη του αδικοχαμένου Hayden θα κατασκευάσει η AMA σε συνεργασία με την Honda. Δείτε περισσότερα.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Προς τιμήν του Nicky Hayden, του εξαιρετικά αγαπητού αναβάτη που εδώ και έναν χρόνο δεν είναι πια μαζί μας, η Αμερικανική Μοτοσυκλετιστική Ένωση ή AMA, όπως λέγεται εκεί, θα συνεργαστεί με την Honda σε μία ιδιαίτερη κίνηση. Πιο συγκεκριμένα, η Honda Αμερικής θα δωρίσει δύο μοτοσυκλέτες στην ΑΜΑ, η οποία θα κατασκευάσει δύο custom μοντέλα.

Οι μοτοσυκλέτες θα είναι μία Honda CBR 1000RR και μία XR650L, οι οποίες συμβολίζουν την αγωνιστική υπόσταση του Hayden σε άσφαλτο και χώμα. Από ότι έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα, η CBR θα κοσμείται από τα χρώματα της Repsol, ενώ η XR650L θα τροποποιηθεί σε flat track μοτοσυκλέτα από τον Tony Prust στο Chicago.

Οι δύο μοτοσυκλέτες θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στις 7 Δεκεμβρίου, σε ειδική εκδήλωση της AMA στο Ohio. Κατόπιν, θα κάνουν εμφανίσεις σε επιλεγμένες εκδηλώσεις στην Αμερική, ενώ αργότερα αναμένεται να πωληθούν για συγκέντρωση χρημάτων υποστήριξης  στο Hall of Fame.

Ο Hayden ήταν και είναι γνωστός, για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα και αυτό είναι το γεγονός που τον έχει κάνει τόσο αγαπητό και μετά το θάνατο του. RIP Nicky…