Λέτε να δούμε νέο μοντέλο από την Honda;

Honda: Έρχεται νέο μικρό Adventure;

Ένα σχέδιο που κυκλοφόρησε στο Internet φέρεται να συνδέεται με μια νέα μοτοσυκλέτα στην κατηγορία των Adventure, από την Honda, και μάλιστα μικρού κυβισμού.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Θα έμενε έξω άραγε η Honda, από τον «χορό» των μικρών Adventure Bikes; Πολλοί λένε ναι, πολλοί όχι...Φαίνεται όμως ότι η Ιαπωνική εταιρεία ίσως εξερευνά την πιθανότητα να ετοιμάσει ένα νέο μοντέλο, τώρα που ο ανταγωνισμός στην κατηγορία έχει...φουντώσει για τα καλά.
Η φωτογραφία που βλέπετε αποτελεί μέρος μιας πατέντας που μόλις κατοχυρώθηκε, από την Κινεζική εταιρεία-συνεργάτη της Honda, Wuyang.

Φαίνεται μια μοτοσυκλέτα η οποία είναι εντελώς καινούργια και πιθανότατα μικρή σε μέγεθος, ενώ βασίζεται στην –διαθέσιμη μόνο στην Κίνα- CB190R. Ωστόσο, οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες όπως το ύψος από το έδαφος, η απομάκρυνση της εξάτμισης από το κάτω μέρος της μοτοσυκλέτας και το συμβατικό πιρούνι, μαρτυρούν μια μοτοσυκλέτα με adventure διαθέσεις.

Όσον αφορά τον κινητήρα, στα σχέδια φαίνεται ένας αερόψυκτος, μονοκύλινδρος κινητήρας, καθώς το CB190R είναι εξοπλισμένο με έναν τέτοιο. Κάποιες πηγές ισχυρίζονται ότι η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα, θα απευθύνεται μόνο στις αγορές της ανατολής, αλλά μήπως θα μπορούσε να είναι και η βάση για μια ακόμη μοτοσυκλέτα, στο ίδιο στυλ, που θα έρθει αργότερα; Μόνο ο χρόνος θα δείξει!