net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μετατροπή με άρωμα 80s!

Μετατροπή με άρωμα 80s!

Μετατροπή με άρωμα 80s!

Honda Hornet by R.Totti

Εάν είστε κάτοχος ενός Honda Hornet, τότε σίγουρα πρέπει να δείτε σε τι επίπεδο έχει φτάσει η μεταμόρφωση μιας τέτοιας μοτοσυκλέτας, από τον βελτιωτικό οίκο του Roberto Totti.

 
Στην έκθεση της EICMA του 2016 ο Roberto Totti παρουσίασε ένα εντελώς μεταλλαγμένο Honda Hornet. Αλλάζοντας την εμφάνιση του καταφέρνει να το κάνει να μοιάζει σαν να είναι μηχανή που έτρεχε σε αγώνες αντοχής την δεκαετία του 80.
Η μετατροπή της μοτοσυκλέτας που μας παρουσιάζει ο  Totti, αποτελεί ωδή στην ιστορία των αγώνων αντοχής τις δεκαετίες του 1970 και 1980,καθώς εμφανισιακά είναι αντίγραφο της Honda εκείνης της εποχής.

ΟTotti, χρησιμοποιεί για την βαφή του Hornet, τα ίδια χρώματα με αυτά  που έτρεχε η Honda, κόκκινο-άσπρο και μπλε. Πρόκειται για ένα πιστό αντίγραφο με αλλαγές να γίνονται στα πλαστικά μέρη, αλλάζει το ντεπόζιτο και μπαίνει  μονόσελο  με αλλαγμένη ουρά. Μία άλλη μετατροπή που έχει κάνει είναι ότι πλέον υπάρχουν 2 αμορτισέρ.

Με αυτές τις αισθητικές παρεμβάσεις  η εμφάνιση της μηχανής έρχεται ακόμη πιο κοντά στην εμφάνιση της  Honda RS1000, με την οποία η ομάδα της HRC είχε κατακτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα το 1980. Ο κάθε ενδιαφερόμενος για αυτή την μετατροπή θα πρέπει να διαθέσει 6800 ευρώ για να αποκτήσει το κιτ μετατροπής, το οποίο προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόλις σε…6 αντίτυπα!  
 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ