Πως θα είναι τελικά το νέο Honda Africa Twin;

Honda: Ιδού το teaser για το νέο Africa!

To κατάλληλο βίντεο για να μας… προετοιμάσει για το νέο Africa Twin που έρχεται, δημοσίευσε η Honda. Δείτε το εδώ…

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

ΟΚ, τώρα είναι επίσημο, το νέο Honda Africa Twin έρχεται και η Honda πλέον δεν το κρύβει! Αφορμή, το σύντομο teaser video που η Ιαπωνική μάρκα δημοσίευσε πριν λίγα 24ωρα… Και μπορεί να μην βλέπουμε πολλά σε αυτό, αλλά έχουμε και μία δυνατή ενημέρωση: Στις 23 Σεπτεμβρίου θα έχουμε αποκαλύψεις!

Δείτε το κλιπ… Στα μόλις 37 δευτερόλεπτά του, βλέπουμε την γνώριμη εμπρός μεριά του Africa Twin σε ένα ωραίο εφέ με τα φωτιστικά του σώματα, ενώ πίσω διακρίνεται μια παρέα που έχει ανάψει φωτιά στην ύπαιθρο και χαλαρώνει (προφανώς μια λεπτομέρεια που υποβάλλει το ύφος του Africa).

Η Honda, προς το τέλος του Video, αποκαλύπτει την ημερομηνία της 23ης Σεπτεμβρίου, δηλαδή… την ερχόμενη Δευτέρα! Αν και θα μπορούσαμε να πούμε ότι τότε θα αποκαλυφθεί το μοντέλο, προτιμούμε σε αυτή τη φάση να κρατήσουμε μικρό καλάθι καθώς η Honda έχει δώσει σημάδια ότι μπορεί να κάνει και… teaser για το επόμενο της teaser, δημιουργώντας απλά περισσότερο θόρυβο μέχρι τα αποκαλυπτήρια.

Όπως και να έχει, παγκοσμίως θεωρείται βέβαιο ότι η νέα Honda Africa Twin θα είναι στα 1.100 κυβικά πλέον, με απόδοση άνω των 100 ίππων και αρκετές αναβαθμίσεις σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο. Φυσικά, θα μιλάμε και πάλι για τουλάχιστον 2 εκδόσεις (απλή και Adventure Sports), αλλά και διαθεσιμότητα με χειροκίνητο ή αυτόματο DCT σασμάν.
Δείτε το νέο teaser, παρακάτω…