Αυτό είναι το ειδικό Honda MSX125 που έφτιαξε ο Tyler Haynes.

Αυτό είναι το ειδικό Honda MSX125 που έφτιαξε ο Tyler Haynes.

Αυτό είναι το ειδικό Honda MSX125 που έφτιαξε ο Tyler Haynes.

Αυτό είναι το ειδικό Honda MSX125 που έφτιαξε ο Tyler Haynes.

Honda MSX125 «Project Angel»

Απίστευτη μετατροπή σε ένα Honda MSX125, το οποίο απέκτησε ένα sidecar όχι μόνο για να διαφοροποιηθεί, αλλά και για έναν πολύ ευαίσθητο σκοπό.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Είναι γνωστό ότι τα Honda MSX125 είναι από τα πιο αγαπημένα μοντέλα των customizers, οι οποίοι τα κάνουν κυριολεκτικά… ό, τι θέλουν! Κάτι τέτοιο αποφάσισε να κάνει και ο Tyler Haynes του οίκου Industrial Moto, ο οποίος ήρθε σε επαφή με τον motovlogger «iamsoulless».

Ο Haynes μίλησε με τον Chris, που είναι το πραγματικό όνομα του vlogger, ο οποίος του εξήγησε ότι θα ήθελε μια ξεχωριστή μοτοσυκλέτα για τον αδερφό του, Nick, ο οποίος πάσχει από σύνδρομο Angelman. Πρόκειται για μια εκ γενετής ασθένεια που περιορίζει σοβαρά τις κινητικές ικανότητες ενός ατόμου και τον κάνει να χρειάζεται μόνιμη υποστήριξη για όλη του την ζωή. Ο Chris, καθώς φροντίζει διαρκώς τον αδερφό του, ήθελε να τον κάνει να νιώσει την χαρά της οδήγησης μοτοσυκλέτας και ο Haynes δέχθηκε αμέσως.

Έτσι, ο Haynes αποφάσισε να εξοπλίσει ένα Honda MSX125 με το δικό του, custom κιτ για πλευρικό αμαξίδιο που έχει ονομάσει «Project GUS». Ο Haynes τοποθέτησε στο αμαξίδιο ένα κάθισμα τύπου αμαξιδίου και έβαψε την κατασκευή στα χρώματα του καναλιού του Chris, πορτοκαλί και μαύρο. Ο Taylor αποφάσισε να κάνει αυτή τη δουλειά αφιλοκερδώς,  όμως οι ακόλουθοί του στο Youtube άνοιξαν καμπάνια στο GoFundMe και κάλυψαν όλα τα κόστη της κατασκευής!

Το αποτέλεσμα κρίθηκε επιτυχημένο, καθώς πάνω από όλα, ο αδερφός του «Iamsoulless», Nick, έδειξε πραγματικά ευτυχισμένος στην βόλτα με το νέο του όχημα. Δείτε παρακάτω, το αντίστοιχο βίντεο του Vlogger.