Μοντέρνα και ρετρό ταυτόχρονα

Μονόμπρατσο ψαλίδι και ανεστραμμένο πιρούνι

Ο προβολέας του μοντέλου παραγωγήε θα έχει ίδιο σχήμα με αυτόν του concept, αλλά θα είναι τεχνολογίας LED.

Τετρακύλινδρος κινητήρας 998 κυβικών απο Fireblade

Στη μοτοσυκλέτα παραγωγής μπορεί να δούμε μείξη αναλογικών και ψηφιακών οργάνων.

Honda Neo Sports Cafe

Η Honda θέλει να ικανοποιήσει την όρεξη των μοτοσυκλετιστών για νέα μοντέλα και παρουσίασε στην έκθεση του Τόκιο το πρωτότυπο Neo Sports Café.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Μπορεί στην Ιαπωνία να παρουσίασαν μια concept μοτοσυκλέτα, αλλά στις 6 Νοεμβρίου στο Μιλάνο θα δούμε μια έκδοση που θα είναι πολύ κοντά στην παραγωγή. Πρόκειται για μια σπορ γυμνή μοτοσυκλέτα που φοράει τον τετρακύλινδρο κινητήρα των 998 κυβικών του Fireblade και έχει μοντέρνα και ταυτόχρονα ρετρό εμφάνιση, ενώ είναι εφοδιασμένο με μονόμπρατσο ψαλίδι και ανεστραμμένο πιρούνι.

Επειδή πρόκειται για concept μοτοσυκλέτα, κάποια στοιχεία απουσιάζουν, όπως η βάση πινακίδας, οι καθρέπτες και τα φλάς. Ο προβολέας του τελικού μοντέλου σίγουρα θα έχει ίδιο σχήμα με αυτόν του concept, προφανώς με διάφανο φακό, ενώ θα είναι τεχνολογίας LED. Τα σημεία που ίσως να είναι διαφορετικά στο μοντέλο παραγωγής είναι τα φρένα, τα οποία θα διαθέτουν ABS, η εξάτμιση, ενώ επίσης διαφορετικός μπορεί να είναι ο πίνακας των οργάνων και να δούμε μια μείξη αναλογικών και ψηφιακών ενδείξεων.

Ελπίζουμε στην έκθεση του Μιλάνο να μάθουμε πότε θα μπει στην παραγωγή και σε τι επίπεδο θα κυμανθεί η τιμή του.