Honda: Παρουσίασε ηλεκτροκίνητο CR!

Ένα από τα κορυφαία μοντέλα μοτοσυκλετών χώματος μπαίνει… στην πρίζα! Δείτε το νέο μοντέλο της Honda και τι ξέρουμε για αυτό…

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Έτσι γίνεται συνήθως: Πολλές εταιρείες παρουσιάζουν νέες προτάσεις σε μια συγκεκριμένη αγορά, αντιμετωπίζουν την δυσπιστία, μέχρι την στιγμή που ένα «μεγαθήριο» του χώρου δείχνει την δική του υλοποίηση. Αυτή την φορά η υπόθεση έχει να κάνει με την Honda, η οποία αποκάλυψε το νέο, ηλεκτροκίνητο CR motocross μοντέλο της.

Ναι, καλά διαβάσατε. Ένα από τα πιο γνωστά και επιτυχημένα μοντέλα, με τον δικό του θρύλο στο χώρο των αγώνων εκτός δρόμου, παρουσιάστηκε σε ηλεκτροκίνητη μορφή, στην έκθεση μοτοσυκλέτας του Τόκιο.

Η νέα μοτοσυκλέτα έχει χτιστεί στο πλαίσιο μιας CR250 και εμφανίζεται ως το «ηλεκτρικό αντίστοιχο» μοντέλο της. Τα χρώματα που επιλέχθηκαν έχουν φυσικά να κάνουν με την αγωνιστική ιστορία της Honda: Λευκό, κόκκινο, μπλε με λεπτομέρειες «χρυσού».

Ακόμα ωστόσο, η Honda δεν αποκάλυψε καμία τεχνική λεπτομέρεια επίσημα -όπως ισχύ κινητήρα ή χωρητικότητα μπαταρίας και βάρος. Οι φήμες κάνουν λόγο για μια συνεργασία με την Mugen –η οποία κατασκευάζει τα ηλεκτρικά αγωνιστικά Shinden – ενώ οι αναρτήσεις Showa είναι εμφανείς στο μοντέλο.

Προς το παρόν, περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες γύρω από το νέο μοντέλο, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως μια θαυμάσια «πλατφόρμα επίδειξης», για την εξέλιξη των ηλεκτρικών σε περιβάλλον, όπου το ελάχιστο βάρος είναι must.